Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Dan Andrei ANTON a întrebat

Cum aflu pretul corect de vanzare al unui teren?

publicat pe 2 dec. 2021 in categoria Proprietari

Terenul este situat extravilan in Campia Turzii foarte aprope de Autostrada Transilvania si este situat intre Str. George Enescu si Str. Viitorului.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
6 dec. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Intrucat in prezent, pe imobiliare.ro, nu sunt si alte proprietati in vanzare libera si, in general, in aceasta zona, dinamica pietei esta mai redusa, o analiza comparativa nu este posibila. De aceea, va sfatuim sa va adresati unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro/pagini/tabloul-asociatiei ).
De ajutor (si mai rapid) poate fi si contactarea unui broker imobiliar specializat. Acesta cunoaste foarte bine piata locala si va poate sfatui cu privire la oferta / cererea de terenuri. De asemenea, agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi clientilor servicii de evaluare de specialitate. Lista cu agentiile imobiliare este disponibila aici: https://www.imobiliare.ro/feedback_337042 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”.
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.