Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Adina a întrebat

Cum pot vinde o casa mai repede?

publicat pe 9 iun. 2018 in categoria Proprietari

Buna ziua!
Am o casa de vanzare, la cheie, suprafata utila 160mp, 430 mp terem foarte aproape de Pitesti, la pretul de 136.000 neg.
Cum sa o vand mai usor?
Precizez ca aceasta este la vanzare din luna octombrie 2017.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
Viorel V. Zburlea a răspuns:
5 sept. 2018
  • PREMIUM INVEST CONSULTING S.R.L
  • Director Vanzari
  • Bucuresti

REPREZENTARE IMOBILIARA
Vanzarea si cumpararea de proprietati imobiliare este un proces complex si specializat care implica mai multe aptitudini profesionale, cum ar fi: marketing personalizat, analiza comparativa de piata, tehnologice, relatii publice, comunicare si de analiza economica.

Reprezentam doar interesele dumneavoastra, negociind astfel un pret mai bun pentru proprietate decat in cazul intermedierii clasice.

Castigati timp – pe de o parte, datorita eforturilor si resurselor alocate de catre consultantul imobiliar, timpul pana la tranzactionare scade semnificativ in comparatie cu sistemul clasic de intermediere imobiliara. Pe de alta parte, singurul timp alocat de dumneavoastra procesului de vanzare va fi legat de analiza ofertelor primite si semnarea contractului de vanzare-cumparare.

Zero bataie de cap – aveti un consultant dedicat vanzarii proprietatii dumneavoastra, care se va ocupa de marketare si promovare, vizite, relatia cu alte agentii imobiliare, negocierea pretului, aspectele necesare transmiterii dreptului de proprietate. Astfel dumneavoastra veti experimenta doar partea agreabila a tranzactiei.

Ce facem pentru dumneavoastra

Raport de analiza a proprietatii, pietei, concurentei
Elaborare plan de marketing si promovare
Home staging – aranjarea proprietatii pentru a fi cat mai atractiva, folosind recuzita proprie
Realizare de fotografii profesionale si film
Publicarea in site-urile proprii si promovare prin ad-words
Publicarea pe toate portalurile imobiliare relevante
Promovarea prin retele de socializare: Linkedin, Facebook, etc;
Promovare catre intregul portofoliu de clienti si parteneri
Introducerea in baza de date a celorlalte agentii imobiliare ce se ocupa de zona, carora le platim comision;
Disponibilitate pentru proprietate 7 zile pe saptamana
Pentru orice alte informatii, va stau cu drag la dispozitie. E-MAIL: [email protected]

avatar
Dana Marinescu a răspuns:
10 iun. 2018
  • RE/MAX Freedom Group
  • Broker imobiliar
  • Bucuresti

Buna ziua,
Ar putea fi 2 motive pentru care nu ati vandut: nu sunteti bine pozitionat in piata cu pretul sau nu aveti promovare eficienta. Va sfatuiesc sa apelati la o agentie imobiliara locala care va realiza o analiza de piata si va stabili un pret corect pentru proprietatea dumneavoastra. Tot agentia se va ocupa si de partea de marketing tintit catre canalele ce s-au dovedit eficiente de-a lungul timpului pe tipul dvs de proprietate, dar si pe locatie. Banuiesc ca ati intrat in contact cu mai multi agenti, alegeti unul care v-a inspirat incredere si care considerati ca poate sa vanda casa in cei mai buni termeni pt. dvs., faceti-l agentul dvs. exclusiv si astfel veti avea garantia ca veti vinde in cele mai bune conditii pe care le permite piata la acest moment.
Va urez succes!

avatar
Claudiu Hategan a răspuns:
9 iun. 2018
  • Klauss & Partners
  • Broker Imobiliar
  • Bucuresti

Buna ziua,

Pentru a vinde o proprietate repede este foarte important sa aveti un pret de prezentare foarte aproape de valoarea de piata. Pentru a afla valoarea de piata aveti nevoie de un specialist, de recomandat un agent imobiliar experimentat care sa va reprezinte in vanzarea proprietatii si de la care sa primiti la semnarea contractului de colaborare cu acesta si o analiza de piata din care sa reiasa valoarea pe care v-o propune agentul pentru a pune pe piata priprietatea.

Avand in vedere ca proprietatea se regaseste in afara orasului resedinta de judet poate fi si acesta un motiv pentru care vanzarea se va realiza mai lent deoarece apetitul de achizitie al cumparatorilor este mai mare in orasele principale ale Romaniei si un pic mai redus in afara acestora.

Va recomand sa apelati la un specialist din Pitesti pentru a avea alaturi pe cineva care cunoaste piata locala si din imprejurimi foarte bine.

Cu stima,

Claudiu Hategan