Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
paulioanp a întrebat

Cumparare apartament la mare

publicat pe 15 feb. 2021 in categoria Cumpărători

Buna ziua,detin o casa proprietate personala in Sibiu cu o suprafata de peste 300 metrii patrati si as dori sa fac un imprumut in banca pentru achizitionarea unui apartament la mare de maxim 50metrii patrati (eforie nord ).Precizez ca sunt stabilit in strainatate cu familia.Pot face un credit ipotecar in Romania ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
17 feb. 2021
  • imobiliare.ro

In principiu, o persoana care realizeaza venituri contractuale, declarate si cu caracter permanent in alta tara, poate solicita credit (ipotecar) la o banca din Romania. Despre toate conditiile de eligibilitate, valoarea maxima a imprumutului si tipul de garantii acceptate, va poate informa numai fiecare institutie de credit in parte.
De aceea, recomandarea noastra este ca, in prima instanta, sa accesati site-urile bancilor cu care v-ati dori sa lucrati si sa completati formularele on-line referitoare la credite (acestea au diverse denumiri: “Aplica acum”, “Cere informatii”, “Doresc sa fiu contactat”, "Vreau credit" etc.). In urma completarii, veti fi contactat de catre un consultant care va va oferi toate detaliile cu privire la produsele de creditare care sunt compatibile cu situatia personala.
Pasii urmatori depind de alegerea dumneavoastra cu privire la imprumut / institutia bancara.
Articole pe aceasta tema:
https://www.topcredite.info/credite-pentru-romanii-care-lucreaza-in-strainatate/
https://www.bancherul.ro/stire.php?id_stire=17200&titlu=care-banci-acorda-credite-romanilor-care-lucreaza-in-strainatate-si-in-ce-conditii
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.