Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
fam. BLAND a întrebat

De ce majoritatea fotografiilor nu prezinta imobilul intreg , vazut…

publicat pe 6 aug. 2012 in categoria Cumpărători

De ce majoritatea fotografiilor nu prezinta imobilul intreg , vazut de afara ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
4 răspunsuri de la cititori
Excel Class Construct a răspuns:
31 aug. 2012

Eu cred ca este vorba de altceva, probabil aveti si dvs. dreptate cu agentiile concurente sau acele persoane care incearca sa-si dea seama din poze cam unde ar fi locatia, apoi se deplaseaza fara agentie si incearca. Dar probabil daca vrem, vedem si partea buna, cum ar fi sa-i trezesti interesul cumparatorului, sa vina personal sa vada mai mult, sa-l convingi ca nu e nevoie de poze, la fata locului oricum se percepe altfel o casa/ap/vila...fiecare cum percepe spatiul.

MANUELIMOB BREAZA a răspuns:
10 aug. 2012

Cel mai bine ar fi ca proprietarii sa-si dea imobilele spre vanzare la mai multe agentii...cine are noroc sa vanda este bafta lui cine nu...

Robert Stanici a răspuns:
9 aug. 2012

De multe ori, mai ales pe segmentul Case/Vile, atunci cand Brokerul Imobiliar publica imagini de exterior alaturi de o pozitionare relativa pe harta, CUMPARATORUL are toate datele necesare pentru a identifica singur proprietatea astfel sarind peste o posibila colaborare cu agentia imobiliara dintr-un motiv sau altul (de obicei finainciar).
S-a intamplat ca inclusiv la proprietati aflate in reprezentare exclusiva cu 0% comision de la cumparator, proprietarul sa se trezeasca la poarta cu diversi "potentialii cumparatori" fara a fi insotiti de broker.

vlad a răspuns:
8 aug. 2012

Foarte simplu: daca anuntul e postat de o agentie imobiliara, le este frica sa nu recunoasca vreun agent concurent sau potential client imobilul, si sa mearga direct la proprietar, sarindu-l astfel pe agentul care a postat anuntul; aceasta se intampla pt ca in aceasta tara relatia agent imobiliar - client nu e reglementata de un contract care sa dea fiecarei parti o serie de drepturi, obligatii dar si garantii. Daca anuntul e pus direct de proprietar, de regula le este frica de hoti.