Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
marga mitu a întrebat

dorec sa vand o casa cu teren 336 m patrati intro zona rezidentiala…

publicat pe 30 Nov 2011 in categoria Cumpărători

dorec sa vand o casa cu teren 336 m patrati intro zona rezidentiala (cart.Damaroaia capat 331).

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
15 răspunsuri de la cititori
viorel a răspuns:
19 Jan 2012

Intrebarea este domnule Cristian, cate case tranzactionati dvs pe an si cate negocieri faceti? Cunosc persoane care dupa 2 ani de cautare si deceptii au apelat la serviciile noastre pentru a-i gasi apartamentul cu criteriile dorite.

Raporteaza

0

Paula C a răspuns:
9 Jan 2012

Buna ziua, m-ar interesa detalii in vederea achizitionarii acestei proprietati. Multumesc.

Raporteaza

0

dan a răspuns:
4 Jan 2012

am si eu cva banuti si as vrea sa cumpar o casuta sau un teren 200-300mp in zona Buftea,Crevedia,Mogosoaia,Chitila,Buc-Noi,Damaroaia.Daca aveti informati sunati la nr d tel 0764711226.Ofer recompensa

Raporteaza

0

Cristi a răspuns:
4 Jan 2012

Domnule Cristian,

Am fost la fel de sceptic in privinta agentiilor imobiliare din cauza multor, asa zisi Brokeri Imobiliari, dar , dupa cum suna raspunsul unui domn aici, daca te adresezi unei agentii respectabile care sa-ti recomande un profesionist ai sa vezi ca se merita banii comisionului .
Acel profesionist are cunostinte juridice, clienti, o carte de vizita respectata, stie sa negocieze, sa sfatuiasca si sa va fereasca de tzepe.
Si asa cum dumneavoastra munciti pentru bani la fel si el o face si daca credeti ca el ia bani multi din comision hai sa vedem cine are bani mai multi: dumneavoastra care va permiteti sa cumparati sau sa vindeti sau el care nu are ce vinde si ce cumpara dar incearca sa castige cumva paine din treaba asta.
Cu stima,

Raporteaza

0

Sebastian Deac a răspuns:
3 Jan 2012

Eu am inteles perfect.
Ideea este alta: pana nu o sa se ajunga si in Romania sa se respecte specializarea fiecaruia, nimeni nu o sa aibe niciun win-win, ca de unde ,,win" daca esti farmacist si vinzi case sau esti agent imobiliar si vinzi medicamente etc.
Este usor sa crezi ca te pricepi la toate asa...,,dupa ureche" si sa te lasi influentat de vecini, prieteni si familie atunci cand vine vorba de o tranzactie imobiliara, chiar si mai usor este sa generalizezi si sa ii judeci fara argumente pe cei din ,,specia din tagma numita agent imobiliar".
Asa ca ... pentru ,,win-win" ... e cam greu daca credem ca ne pricepem noi la toate.

Raporteaza

0

Andrei a răspuns:
27 Dec 2011

Buna ziua,

Doresc sa cumpar o casa in zona Chiajna, suprafata utila aproximativ 110 mp, utilitati obligatorii gaze, curent, teren liber minim 200 mp. Stadiu constructie gri/gata. Ofer 66.500 Euro prin credit BCR aprobat, program Prima Casa.

Raporteaza

0

mike a răspuns:
23 Dec 2011

@ Sebastian D. - ce poate sa fie mai rau, decat sa i fie subevaluata proprietatea, i au scos un pret de 2 lei numai sa vand, sa primeasca comision, asta fac majoritatea "agentilor", piata este cum este, proprietatile se vand greu, asta o stim toti.

Raporteaza

0

iou a răspuns:
19 Dec 2011

Nu Domnule Deac, nu va prefaceti ca nu intelegeti comentariul la care ati raspuns, Marga se refera in general la specia din tagma numita "agent imobiliar". Si anume ca e mult mai bun un deal win-win decat un deal win[agent] - loser[proprietar si cumparator]. Intelegeti fenomenul?

Raporteaza

0

cristian a răspuns:
19 Dec 2011

Marga, esti super tare.
Mi ar place ca toata lumea sa gandeasca asa.
Ce rost au agentiile imobiliare, doar papa bani de pe noi, nu e de ajuns ca platim TAXE la imobile :(

Oricum daca aveti detalii despre casa, as fi interesat.

Ma numesc Cristian si domiciliez in Londra(Originar din Bacau

va multumesc

Raporteaza

0

Marga Mitu a răspuns:
18 Dec 2011

Chiar te numesti asa ? Numai da anunturi in numele altei persoane. Daca nu stii legal se numeste "frauda informatica" ai grija - acest site este prea serios pentru "glumele tale de 2 lei"

Raporteaza

0

Sebastian Deac a răspuns:
15 Dec 2011

Inteleg ca ati avut parte de experiente neplacute cu anumiti agenti imobiliari? Daca da, poate ne mentionati si noua in ce au constat acestea. Daca nu, succes la vanzare!

Raporteaza

0

Gheorghe a răspuns:
15 Dec 2011

Din cauza atitudinii noastre de romani - descurcareti si buni la toate - suntem unde suntem. Se prefera vanzari pe cont propriu, de aceea se judeca apoi cu tot felul de tzepari...deoarece nu au avut pe cineva care sa-i sfatuiasca [ de multe ori legal printr-un contract], de aceea sfatuiesc colaborarea cu o agentie imbobiliara [ nu de cartier sau necunoscuta], de preferat un nume-brand, cu un contract bine pus la punct si comision negociat din start. In America si alte tari civilizate Agentul Imobiliar raspunde in fata legii cu tranzactia efectuata...

Raporteaza

0

radu a răspuns:
15 Dec 2011

Sunt interesat de detalii referitoare la proprietatea dvs. Astept un mesaj de la dvs pe mail radu.rizescu @ gmail.com

Multumesc

Raporteaza

0

Marga a răspuns:
1 Dec 2011

Multumesc dar prefer sa ma feresc de agentii imobiliari si de evaluarile "corecte" ale dansilor. Prefer ca un potential client sa-mi dea mie 1.000 EUR si sa-i ramana si lui 1.000 decat sa va dea Dumneavoastra 2.000.

O zi buna.

Raporteaza

0

Liliana Tancu a răspuns:
30 Nov 2011

Buna ziua, sunt agent imobiliar si ma ocup de zona dvs.Daca doriti sa colaboram si sa facem o evaluare corecta a pretului proprietatii pe care o oferiti, va rog sa ma contactati pe adresa de mail.
Va multumesc, zi buna!

Raporteaza

0