Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
MarCo a întrebat

Doresc să achiziţionez un apartament cu 2 camere

publicat pe 29 ian. 2021 in categoria Cumpărători

Carateristici:
etaj 3-5
orientare: sud
decomandat
balcon
structură din cărămidă/beton (nu ştiu care izolează mai bine fonic)
utilităţi: canalizare legată la reţeaua oraşului, gaze, centrală, apă
buget: 50-55.000 de euro
Am găsit ceva în zona Theodor Pallady, pe Gura Gârliţei, dar este la 1,2 km de metrou şi de STB.
Care este părerea dumneavoastră?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți 1 răspuns de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
1 feb. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Am identificat pe site-ul nostru 263 anunturi vanzare apartamente cu 2 camere, in Bucuresti, etajele 3-5, decomandate, structura caramida/beton, pret maxim 55.000 E, care includ cuvantul cheie ‘metrou’: http://www.imobiliare.ro/feedback_275152
70 dintre acestea sunt in zona Theodor Pallady: http://www.imobiliare.ro/feedback_275156 - preturile pornesc de la 45700 E, iar pretul mediu al apartamentelor cu 2 camere, in acest cartier, este de 68000 E – 1310 E/mp (mai multe statistici puteti consulta accesand oricare anunt din lista de mai sus; in partea de jos a paginii de detaliu, exista o rubrica, ‘Pretul pe piata’, cu optiunea ‘Vezi detalii’)
Daca preturile sunt cunoscute, celelalte caracteristici ale imobilelor de interes se pot evalua / verifica numai deplasandu-va la fiecare locatie.
Ati mentionat ca proprietatea identificata este la 1.2 km distanta fata de metrou / mijloace de transport in comun. Deducem ca acest aspect este important pentru dumneavoastra; de aceea, recomandarea noastra este sa testati singur traseul – o astfel de distanta nu ar fi mare, insa numai la fata locului va puteti forma o idee asupra timpului necesar parcurgerii si conditiilor de deplasare (exista zone in plina dezvoltare care inca nu au toata infrastructura finalizata – trotuare, treceri s.a.; in plus, deseori, traseul auto este diferit de cel pietonal).
Va sfatuim sa apelati si la serviciile unui broker imobiliar cu experienta– acesta cunoaste foarte bine piata, va poate sfatui si poate identifica variante corespunzatoare asteptarilor dumneavoastra. Pentru a identifica o agentie, aveti la dispozitie pe site lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_275158 - puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

avatar
Andrei a răspuns:
31 ian. 2021

Buna ziua, va pot ajuta sa gasiti locuinta care vi se potrivește, daca ma sunati si stabilim o întâlnire! Mihai Badescu , 0723424266