Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Ghenadie Zeliznii a întrebat

Doresc să fac o investiție în apartamente în Iași.

publicat pe 24 mai 2019 in categoria Investiții

Care din apartamentele din Iași, pot fi răscumpărate mai eficient după o investiție pentru chirie de termen lung și de termen scurt ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
28 mai 2019
  • imobiliare.ro

In situatia in care doriti sa inchiriati pe termen scurt / in regim hotelier, nu putem ajuta cu informatii si analize, tipul acesta de inchirieri nu face parte din domeniul nostru de expertiza. Un broker imobiliar din zona cu siguranta va va putea oferi sfaturi / idei si despre acest tip de investitie.

avatar
Anca Toma a răspuns:
27 mai 2019
  • imobiliare.ro

O modalitate sigura de a afla informatii la zi despre randamentul apartamentelor din Iasi in functie de tipul acestora, zona etc, este sa faceti o cautare in portal - apartamente de vanzare, Iasi. Alegeti din lista de rezultate acele anunturi care sunt de interes si accesati-le; in pagina de detaliu a fiecarui anunt, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti afla si randamentul curent al proprietatii.
Am identificat si cateva articole de aceasta tema, insa ceva mai vechi:
http://blog.fideliacasa.ro/2015/05/apartamentele-din-centrul-iasului-cele-mai-cautate-pentru-investitii-imobiliare/
https://www.zf.ro/proprietati/cele-mai-profitabile-investitii-in-imobiliare-din-romania-garsonierele-din-iasi-si-apartamentele-cu-trei-camere-din-bucuresti-13692040
https://adevarul.ro/economie/imobiliare/analizA-cele-mai-atractive-investitiiimobiliare-2018-1_5a93bf34df52022f75fbd126/index.html
Va recomandam sa apelati si la un broker imobiliar care cunoaste foarte bine piata imobiliara locala; acesta va poate sfatui cu privire la cererea si oferta de apartamente si poate identifica variante adecvate nevoilor si asteptarilor dumneavoastra. Pentru a gasi o agentie imobiliara din zona, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_28442 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.