Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
ioan a întrebat

Doresc sa vind 2 terenuri !

publicat pe 9 mai 2018 in categoria Proprietari

Buna ziua ! Am 2 terenuri de vinzare in Moara Domneasca ,Ilfov ,sunt listate pe imobiliare .ro si as dorii sa stiu daca ma apropii de pretul corect cerut sau daca pot fii ajutat sa le vind .Multumesc
Ioan Paun

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți 1 răspuns de la cititori
ioan a răspuns:
10 mai 2018

Da, sunt de acord , multumesc , Ioan

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
10 mai 2018
  • imobiliare.ro

Am identificat si cele doua anunturi vanzare teren.
In localitatea Moara Domneasca nu avem momentan alte oferte de vanzare, insa, in comuna Ganeasa, am identificat 6 anunturi vanzare terenuri constructii: https://www.imobiliare.ro/vanzare-terenuri-constructii/bucuresti-ilfov/ganeasa Preturile de promovare sunt cuprinse intre 16E/mp si 69E/mp. In stabilirea pretului corect, este necesar insa sa tineti cont de mai multe variabile: localizare, utilitati, infrastructura s.a.

Pentru o evaluare de specialitate, puteti apela la un evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://nou.anevar.ro/ )

Reluam sfatul de a apela si la un broker imobiliar specializat. Pentru a gasi o agentie imobiliara din zona dumneavoastra, puteti accesa lista noastra actualizata: https://www.imobiliare.ro/agentii/. Cu titlu de exemplu, in lista de cautari mentionata anterior, am identificat doua agentii: SC Orfeas Real Estate SRL si Tehno Casa.

Solicitarea dumneavoastra nu este publicata in sectiunea “Intrebari si raspunsuri”, fiind trimisa in privat. Credem ca ajuta sa fie afisata in sectiunea dedicata - va fi astfel vizibila si expertilor cu care colaboram si care pot aduce lamuriri suplimentare. Va rugam sa ne comunicati daca sunteti de acord sa publicam solicitarea. In urma afisarii in sectiunea dedicata, veti primi notificare pe e-mail pentru fiecare raspuns postat.