Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Georgescu a întrebat

Evaluare teren Predeal

publicat pe 8 iun. 2018 in categoria Investiții

Posed un teren in Predeal, Libertatii 11. Care este pretul estimativ corect?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți 1 răspuns de la cititori
avatar
Ciprian Ciubuc a răspuns:
8 iun. 2018

Pentru a stabili pretul corect al apartamentului dvtrsa va recomand sa contactati un evaluator ANEVAR autorizat pentru a va vace o evaluare a terenului dvtra, si anume unul care este activ in Predeal, o alta posibilitate este sa contactati 5 agentii locale din predeal si cereti sa va faca o analiza comparativa in urma careia sa va stabileasca pretul de vanzare.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
8 iun. 2018
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Pentru a putea face estimari cu privire la pretul de piata al terenului, puteti analiza celelalte proprietati similare in vanzare. Pe site-ul nostru sunt publicate 29 de anunturi vanzare terenuri constructii din Predeal: https://www.imobiliare.ro/vanzare-terenuri-constructii/brasov/predeal
Pentru o evaluare de specialitate, puteti apela la un evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://nou.anevar.ro/ ) ori la un broker imobiliar din zona. Aveti la dispozitie pe site o lista actualizata cu agentiile imobiliare: https://www.imobiliare.ro/agentii/brasov
Cu titlu de exemplu, in lista de cautari mentionata anterior, am identificat urmatoarele agentii: Gis Group, Transilvania-Imob, Business X House Real Estate, German Real Estate Services, Licarom Imobiliare, Coldwell Banker Alpin, Imobiliare Acasa, Etic Imob Expert, Imobiliart Group, Colex Imobiliare, Asociatia Brokerilor Imobiliari.
Intrebarea dumneavoastra a fost postata in privat, nu este vizibila tuturor expertilor si colaboratorilor nostri. Va rugam sa ne comunicati daca sunteti de acord ca solicitarea sa fie postata public, in sectiunea Intrebari si raspunsuri, pentru a spori sansele de a primi lamuriri suplimentare ori chiar variante mai potrivite.