Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
vanta a întrebat

exista foarte multe case pe care proprietarii le intituleaza „de…

publicat pe 15 aug. 2011 in categoria Cumpărători

exista foarte multe case pe care proprietarii le intituleaza „de lux”.daca mergi pe un site de afara si vezi cum arata o casa de lux iti dai seama ca de fapt luxul la noi inseamna faianta ,termopane,fantani artificiale in living ,pitici in gradina si mult kitch.oricum 99% din case nu au nici un fel de arhitectura si arata ca niste cotete.e jenant pentru tara asta.sper sa fie in viitor bani ca sa daramam ce se construieste acum.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
31 aug. 2011

Sunt complet de acord cu dumneavoastra. De aceea intru, de multe ori, in dezacord cu unii proprietari care au impresia ca detin “turnul Eiffel”. Insa asta este ceva aproape “standard” pentru piata de aici si cand le spui oamenilor adevarul, se supara si nu mai vorbesc cu tine (de multe ori intra pe forumuri sau site-uri si te injura).
Insa pot intoarce comentariul dumneavoastra. Cand avem, cu adevarat, o proprietate de lux, vrem, cu adevarat, sa platim pentru ea? Sau incercam sa o cumparam pe gratis si spunem ca toate investitiile facute “nu sunt importante”?
Plus o ultima intrebare: considerati ca am atins un nivel, noi ca societate, sa intelegem gusturile avansate si designurile cladirilor construite in tari cu 50-100 de ani de traditie? Prea multe persoane considera “frumos” ceva urat pur si simplu pentru ca asta este tot ce stiu. Aceasta situatie are nevoie de timp pentru a se schimba…