Titus Udrea a întrebat

Fisuri apartament placi beton 1985

publicat pe 24 Nov 2021 in categoria Cumpărători

Buna ziua, va rog, daca sunteti amabili, ati putea sa imi spuneti si mie va rog o parere referitoare la un imobil – ap. 3 camere, et. 2, Bucuresti, bloc 1985, placi beton, pe peretele exterior al dormitorului, prelungit in balcon, pe peretele dintre apartamente (apart este la mijlocul blocului, nu la margine) are fisuri, din cat am presupus, aparute intre grinzile de rezistenta si placa de beton a zidului, atat in dormitor cat si in balcon. Camera are varuiala veche, probabil de aceea se si vede fisura, care mie mi se pare cam mare. As vrea sa stiu daca credeti ca este o problema grava, sau majoritatea blocurilor similare sunt la fel de crapate, chiar daca nu se mai vede datorita renovarilor ulterioare. Va atasez fotografii din dormitor si balcon. Va multumesc anticipat!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
3 Dec 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat secțiunii noastre de consultanta.
Din detaliile furnizate, imobilul prezinta caracteristici ce impun o expertiză de specialitate.
Recomandarea noastra este sa apelati direct la serviciile unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro/). Costurile unei evaluări nu sunt ridicate, iar raportul va tine cont de toate caracteristicile proprietatii, de avantajele construcției, precum si de gradul de deteriorare / eventuale riscuri pe care le presupune imobilul.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0