bistriceanu mihaela a întrebat

garsonira de vanzare

publicat pe 20 May 2019 in categoria Cumpărători

Buna ziua , cum ar fi cel mai oportun sa procedez pentru a vinde o garsoniera de 24mp situata la parter (casa ) pe str Horea – Cluj-Napoca

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
27 May 2019
  • imobiliare.ro

Consideram ca v-ar ajuta, pentru pentru o mai buna analiza a pasilor de urmat, sa faceti o evaluare a proprietatii pe care doriti sa o vindeti. In acest sens, puteti utiliza aplicatia noastra
- Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_4252 Cu ajutorului acesteia veti afla valoarea de piata a imobilului, dar si timpul estimat de vanzare. Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.
Ulterior, va recomandam sa apelati la serviciile unui broker imobiliar specializat. Gasiti o lista actualizata cu agentiile imobiliare din zona aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_28434 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”

Raporteaza

0

Oana Kis a răspuns:
20 May 2019
  • RBC Imobiliare SRL
  • Manager Agenție
  • Cluj-Napoca

Bună Ziua.

Cel mai oportun ar fi să lăsați un număr de telefon pentru a stabili o întâlnire la locație sau la sediul agenției pentru a discuta de pașii unei vânzări și pentru a stabili împreună modalitatea/prețul de promovare al proprietății dumneavoastră. Astfel putem seta împreună așteptările.

  • Rating răspuns -/-
  • 0 evaluări