Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Marius Marcu a întrebat

lista tranzactii in ultimii 3 ani intr- o zona

publicat pe 16 Sep 2019 in categoria Cumpărători

buna, de unde pot sa iau lista de tranzactii imobiliare care s-au facut in ultimii 3 ani intr-o anumita zona , de exemplu : comuna floresti , sau 5km in jurul unei adrese/locatii?

ma intreb daca aceste informatii sunt publice (trebuie ca cineva are aceasta evidenta ) si de unde le pot afla. Primaria orasului, serviciul de taxe? Judet? Baza de data imobiliare?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
17 Sep 2019
  • imobiliare.ro

Desi o centralizare riguroasa a tuturor tranzactiilor ar aduce avantaje nenumarate actorilor din piata si ar preveni multe devieri ale cererii si ofertei, in momentul de fata nu avem o astfel de resursa disponibila la nivel national.

Cluj-Napoca, printr-un parteneriat public-privat, are un ghid propriu al tranzactiilor imobiliare, foarte amanuntit si bine documentat. Acesta nu acopera insa si imprejurimile (de exemplu, Floresti), insa merita consultat, considerand ca tendintele expuse sunt valabile si pentru ariile din imediata apropiere. Ultima editie, lansata in iulie, poate fi consultata aici: https://files.primariaclujnapoca.ro/2019/07/05/Ghid-tranzactii-Cluj-Napoca_2018_Final_lansare_5iulie2019.pdf

Un alt document de interes, cu date de actualitate, foarte complexe (inclusiv evolutia tranzactiilor), este raportul nostru trimestrial privind piata imobiliara rezidentiala. Acesta poate fi descarcat, gratuit, de aici: https://www.analizeimobiliare.ro/Raport_T2_2019/index.html

In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

0