mocanu elena a întrebat

ma intereseaza sa cumpar in rate de la dezvoltator pe o perioada mare…

publicat pe 26 Mar 2012 in categoria Cumpărători

ma intereseaza sa cumpar in rate de la dezvoltator pe o perioada mare de timp cu avans zero

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
5 răspunsuri de la cititori
Emil a răspuns:
2 Apr 2012

Cam peste tot in lume se cere un avans modic, si apoi rata echivaleaza chiria. Prin SUA mai merge si fara acel avans daca ai un credit history beton. In Romanica e cam cum spun baietii astia de mai sus, care te iau la misto si te acuza din start de rea-credinta crezand ca toti oamenii judeca ca ei. Si asta din cauza ca majoritatea dezvoltatorilor din Ro au baze subtiri si in cap o dorinta cumplita de imbogatire rapida. Raspunsul ar fi: da, se poate, dar in lumea civilizata.

Raporteaza

0

George a răspuns:
2 Apr 2012

In Braila,as dori sa cumpar un apartament cu o camera sau 2camere,parter ori etaj1,zona centrala,cu centrala ,izolat termic,eventual mobilat.Pot prelua rate la plata apartament,ori divort,etc Sa fiu instiintat ori de cate ori apar cazuri cu cele solicitate.Multumesc George

Raporteaza

0

Vlad a răspuns:
30 Mar 2012

Pai garantia este bunul imobiliar. Problema este ca dezvoltatorul stie ca este inca supraevaluat, de aceea nu e dispus sa accepte.

Raporteaza

0

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
28 Mar 2012

Nu cred ca ar trebui sa fiti atat de generoasa cu dezvoltatorul. Cred ca ar trebui sa ii cereti dumneavoastra bani. Pana la urma, aveti o casa de amenajat, organizat etc., veti avea nevoie de bani.

Acum vorbind serios … daca nu aveti bani sa cumparati o casa, nu o cumparati. Veti risca mai mult pe viitor. Daca aveti bani si considerati ca dezvoltatorul va va permite sa intrati pe proprietate gratuit, promitand o plata viitoare, atunci inseamna ca nu va place sa acceptati realitatea si cautati victime.

PS: Intre noi fie vorba: tinand cont de faptul ca atat de multe persoane acuza dezvoltatorii de a fi “sarlatani” etc., de ce au impresia ca ii pot pacali cu astfel de idei?

Raporteaza

0

adypetrescu a răspuns:
28 Mar 2012

Nu cred ca este nimeni dispus sa-ti acorde aceasta sansa. Iti dai seama ca orice dezvoltator trebuie sa-si asigure investitia ori daca tu nu dispui de acel avans minim pentru o locuinta, nimeni nu se risca. Probabil nici cu alte bunuri de valoare nu poti gira sau nu iti doresti.

Raporteaza

0