Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Duma Florin a întrebat

Pe Aprilie afișați indicele imobiliar?

publicat pe 5 mai 2020 in categoria Cumpărători

Am observat ca nu ati publicat indicele imobiliar aprilie.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la experți 1 răspuns de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
13 mai 2020
  • imobiliare.ro

@ASZTALOS ANGELA : Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Ne-am propus de la bun inceput - si am ramas fideli acestui obiectiv - ca Indicele Imobiliare.ro sa prezinte situatia din fiecare oras mare al tarii. Indicele reprezinta o medie a pretului solicitat, exprimat în euro pe metru patrat util pentru apartamentele de vanzare situate în blocuri de apartamente, cu destinatie rezidentiala, pe baza anunturilor publicate pe www.imobiliare.ro de catre agentiile imobiliare si proprietari. Acesta trebuie sa fie un indicator fidel si un instrument de referinta. In Oradea, cel putin in ultimele 12 luni, nu au fost inregistrate suficiente anunturi de vanzare apartamente, astfel incat acest calcul sa poata fi realizat la standardele de calitate pe care le indeplinesc toate produsele noaste de cercetare a pietii. De indata ce vom avea suficiente informatii din teritoriu, indicele imobiliare.ro va fi disponibil si pentru Oradea.

ASZTALOS ANGELA a răspuns:
12 mai 2020

As sugera sa includeti si ORADEA in raportul D-voastra privind analiza imobiliara, tinand cont ca aici piata imobiliara este in continua crestere.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
5 mai 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor si produselor noastre.
In prezent, suntem in etapa de procesare a datelor. Prin urmare, estimam ca indicele imobiliare.ro pentru luna aprilie va fi afisat pe site in cursul zilei de azi, cel mai tarziu maine.
Lucram intens, simultan, la mai multe instrumente de informare a publicului; fiecare analiza prezentata de noi este complet si corect documentata; de aceea, in functie de specificul obiectului de studiu, poate dura uneori mai mult, dar suntem mereu alaturi de utilizatorii nostri si incercam sa raspundem tuturor nevoilor obiective ale acestora.
Intre timp, va recomandam sa accesati si raportul saptamanal de monitorizare a pietei pe care tocmai l-am publicat: https://www.analizeimobiliare.ro/wp-content/uploads/2020/05/indicatori-piata-imobiliara-27-aprilie-3-mai.pdf

Oana Kis a răspuns:
5 mai 2020
  • RBC Imobiliare SRL
  • Manager Agenție
  • Cluj-Napoca

Acesta va fi publicat pe pagina www.imobiliare.ro și este opținut pe baza datelor introduse de consilierii care încheie tranzacții. Dacă nu s-au încheiat tranzacții nimeni nu a introdus. Trebuie să urmăriți pagina www.imobiliare.ro

În Iulie va fi publicat raportul pentru al doilea trimestru, T2, și acolo o să puteți observa ce scăderi au fost și unde. Acela mai durează, abia a fost publicat pe primul trimestru T1.

  • Rating răspuns 2/5
  • 1 evaluări