Diana Sica a întrebat

Piata imobiliara 2016

publicat pe 17 Sep 2019 in categoria Cumpărători

Doresc sa aflu care a fost estimativ valoarea imobiliara in 2016 a unui apartament cu 2 camere in cartierul Pajura, sector 1 Bucuresti. Apartament semidecomandat, situat la etajul 2 in bloc cu 4 etaje, termopan, construit in anii 1960-65.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
18 Sep 2019
  • imobiliare.ro

Daca doriti sa consultati statistici legate de pretul proprietatilor din zona, pentru ultimii ani, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare, Bucuresti, zona Pajura, 2 camere (am facut si noi o astfel de cautare: http://www.imobiliare.ro/feedback_69824). Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti gasi
si un grafic – ‘Evolutie pret/mp’ – care evidentiaza evolutiile preturilor din 2016 pana in prezent, la nivel national/ Bucuresti / zona (in semestrul 2 / 2016, pretul mediu / mp pentru apartamentele din zona Pajura era de 1113E)
Pentru a afla pretul curent al proprietatii dumneavoastra si timpul estimat de vanzare, puteti utiliza aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_59974 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.

In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0