Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
b a întrebat

pret casa comuna Corlatel, judetul Mehedinti

publicat pe 2 Sep 2021 in categoria Cumpărători

Buna ziua,

Detin o casa batraneasca cu 2 camere in comuna Corlatel judetul Mehedinti. Casa nu are apa curenta doar fantana in curte si necesita renovare. Are o gradina de 9300 mp, teren intravilan. Intreaga proprietate este imprejmuita de un gard de lemn. As dori un pret estimativ

Va multumesc,

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
2 Sep 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Am identificat pe site-ul nostru doua case de vanzare in zona: https://www.imobiliare.ro/feedback_326060
Intrucat nu sunt si alte proprietati in vanzare in aceasta arie, o analiza comparativa nu este posibila. De aceea, va sfatuim sa va adresati unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro/pagini/tabloul-asociatiei ).
De ajutor (si mai rapid) poate fi si contactarea unui broker imobiliar specializat. Acesta cunoaste foarte bine piata locala si va poate sfatui cu privire la oferta / cererea de case si terenuri. De asemenea, agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi clientilor servicii de evaluare de specialitate. Pentru a gasi o agentie imobiliara, puteti accesa lista noastra actualizata: https://www.imobiliare.ro/feedback_326062 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0