Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Rodica Chiorean a întrebat

pret de vanzare teren cluj-napoca

publicat pe 18 aug. 2021 in categoria Cumpărători

Bunaziua, As dori sa am un pret aproximativ de vanzare, care este pretul la mp de teren en Cluj-Napoca, Centru, zona Clinicilor. Multumesc pentru raspuns.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți 1 răspuns de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
23 aug. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Cel mai in masura sa va ajute sa determinati valoarea de piata a imobilului este un evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro/pagini/tabloul-asociatiei). Costurile unei expertize de specialitate nu sunt ridicate, iar raportul va tine cont de toate caracteristicile proprietatii, si, din informatiile transmise, exista particularitati insemnate pe care un expert le poate analiza si contabiliza corect.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

avatar
Rodica Chiorean a răspuns:
20 aug. 2021

Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Apreciez foarte mult seriozitatea si profesionalismul site-lui dvs.
Incerc sa va dau o descriere mai detaliata.
Casa se afla in orasul Cluj-Napoca, in zona ultracentrala, in zona Clinicilor.
Va rog din suflet sa ma ajutati si sa imi dati daca se poate un pret estimativ.
Cu multumiri anticipate, va doresc o zi cat mai placuta.

Descriere :
CASA INDIVIDUALA, CU POSIBILITATE DE RENOVARE SAU EDIFICARE PROIECT NOU, situată ULRACENTRAL - Oportunitate foarte bună pentru investitori datorită faptului că imobilul se află la 300m de Spitalul Clinic Judeţean şi 500m de Casa de Cultură a Studenţilor.Terenul este în suprafaţă de 604MP şi are front stradal de 15.8ML. Se pretează pentru CLADIRE CU SPATII MEDICALE SI APARTHOTEL. Casa are suprafata desfasurata de 260MP, D+P+Pod.Punem la dispoziţie CERTIFICAT DE URBANISM eliberat în Martie 2021, din care reies următorii indici: CUT: 1,8 si POT 60%, Regim de inaltime D+P+2+1R, cu înaltime maximă la cornişă 12M de la nivelul trotuarului.Proprietatea are o situaţie juridică clară, vânzătorul fiind persoană fizică.

Oana Kis a răspuns:
19 aug. 2021
  • RBC Imobiliare SRL
  • Manager Agenție
  • Cluj-Napoca

Bună Ziua,

Prețul aproximativ este greu spre imposibil de evaluat fără o carte funciară sau un urbanism, astfel să se cunoască indicii de construcție, forma terenului, vecinătăți, restricții și dacă este pentru uz comercial sau rezidențial. Altfel orice preț avansat ar fi exact ca la ghicit.

  • Rating răspuns 5/5
  • 1 evaluări