Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
viorel_tr a întrebat

Pret/m2 de teren in Focsani, Str Nicolae Balcescu?

publicat pe 30 iun. 2020 in categoria Proprietari

Doresc vânzarea unei case

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
1 iul. 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Am identificat in portal 5 anunturi de vanzare terenuri constructii in Focsani, in zona strazii Nicolae Balcescu: http://www.imobiliare.ro/feedback_182392 Preturile variaza intre 52E/mp si 180E/mp, in stabilirea acestora contand: amplasarea, dimensiunea, forma, utilitatile, posibilitatile de dezvoltare etc.
Intrucat sunt multe variabile de analizat, iar terenul, din cate intelegem, are si o constructie, va sfatuim sa apelati la serviciile unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro/) sau sa solicitati consultanta din partea unui broker din localitate; agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi si servicii de evaluare. Regasiti aici lista actualizata cu agentiile din Focsani: http://www.imobiliare.ro/feedback_182394 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.