Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
mihai.avraam a întrebat

Pret mp teren si constructie demolabila – Brasov

publicat pe 22 oct. 2018 in categoria Cumpărători

In fapt , imobilul , cu casa demolabila / care necesita o reforma majora (care cred ca este mai scumpa si mai ineficienta decat demolarea) are o suprafata de 150 mp , este situat pe M.Weiss / Brasov ( in vecinatatea locatiei PRATO), nu este monument isoric, are toate utilitatile.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți
Aura Popa a răspuns:
22 oct. 2018
  • Startimob
  • Broker imobiliar
  • Brasov

Buna ziua , in cazul in care va ganditi sa obtineti autorizatia de demolare , verificati mai intai daca veti mai putea construi ceva ulterior . Planul urbanistic s-a schimbat in Brasov pe anumite zone si cel mai bine ar fi sa apelati la un arhitect care cunoaste aceste aspecte . Este mai usor sa cereti reamenajare cu extindere locuinta, atat din punct de vedere autorizatii cat si al timpului de asteptare pentru acestea .

  • Rating răspuns -/-
  • 0 evaluări
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
22 oct. 2018
  • imobiliare.ro

Daca constructia se afla intr-un stadiu avansat de degradare si nu mai poate fi utilizata, atunci este de interes / evaluabil numai terenul. O evaluare corecta si completa o poate face insa numai un evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://nou.anevar.ro/).
Pe site-ul nostru am identificat 12 terenuri de vanzare in zona mentionata: https://www.imobiliare.ro/vanzare-terenuri-constructii/brasov?id=113237406 Preturile sunt cuprinse intre 117E/m psi 577E/mp, contand in stabilirea acestora: amplasarea, dimensiunea, utilitatile, posibilitatile de dezvoltare etc.
Va recomandam sa apelati si la un broker imobiliar specializat care cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui cu privire la oferta de terenuro. Pentru a gasi o agentie imobiliara din zona dumneavoastra, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: https://www.imobiliare.ro/agentii/brasov