Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Catalinmarianpirvu a întrebat

Pretul corect casa tip CFR

publicat pe 11 oct. 2019 in categoria Cumpărători

Intentionez sa cumpar o casa in BUCURESTII NOI de tip CFR. Casa este din 1960 dn caramida si se afla pe un teren de 312mp. Casa are aprx 70mp utili., are garaj din caramida si pe teren se mai afla o casa formata din 2 camere mici pe care as vrea sa o demolez. Casa are toate utilitatile si este incalzita cu sobe pe GAZ.
Proprietatea se afla la 17 min de mers pe jos fara de metrou, 1.4 km.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți 1 răspuns de la cititori
velicu_i89 a răspuns:
23 oct. 2019

odeuc

avatar
proprietar a răspuns:
14 oct. 2019
  • imobiliare.ro

Consideram ca cel mai in masura sa va ajute este un evaluator imobiliar specializat. Acesta se va deplasa la adresa si, in procesul de evaluare, va tine cont de toate aspectele de fapt si de drept ale proprietatii. Costurile unei evaluari de specialitate sunt accesibile si, tinand cont de valoarea totala a investitiei si de specificaul acesteia, recomandam de fiecare data ca acestea sa fie incluse de la bun inceput in buget si in planul decizional. Lista completa cu evaluatorii autorizati poate fi consultata aici: http://site2.anevar.ro/
Daca intentionati sa achizitionati prin credit ipotecar, puteti discuta cu reprezentantii bancii; acestia va pot facilita accesul la serviciile de evaluare si, cel mai probabil, fiind un pas obligatoriu in procesul de acordare a imprumutului, pot gasi solutii prin care aceasta evaluare initiala, anterioara cererii ferme de finantare, sa fie inclusa in dosar, pentru a nu dubla costurile.
De ajutor poate fi si consultarea unui broker imobiliar cu experienta in zona vizata. Si agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi servicii de evaluare. Aveti la dispozitie pe site o lista actualizata cu brokerii imobiliari din Bucuresti: http://www.imobiliare.ro/feedback_61194 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?"