adela a întrebat

Unde puteti fi gasiti?

publicat pe 3 Oct 2019 in categoria Investiții

Daca descoperi u anunt si vrei sa l evaluezi, ai nevoie de expert unde puteti fi gasiti si cum?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți 1 răspuns de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
3 Oct 2019
  • imobiliare.ro

Incercam sa aducem cateva lamuriri mai jos, insa acestea au la baza presupunerile noastre cu privire la neclaritatea dumneavoastra. Daca nu am intuit corect, va rugam sa reveniti cu detalii suplimentare.

Daca doriti sa aflati valoarea de piata a unui imobil identificat pe site, Imobiliare.ro va pune la dispozitie mai multe instrumente:

- *Aplicatia Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_4252 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.

- *Rubrica “Pretul proprietatii in piata” afisata in pagina de detaliu a anunturilor (in partea de jos), in toate cazurile / zonele unde avem suficiente date pe care sa le putem prelucra. De aici, aflati nu numai cum se situeaza in piata acel imobil, ci si informatii cu privire la preturile minime/maxime din piata, evolutia preturilor, randament etc.

Pentru o evaluare de specialitate, care sa tina cont de toate caracteristicile, dar si de starea de fapt a imobilului, este necesar sa va adresati unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://site2.anevar.ro).

Puteti apela de asemenea si la un broker imobiliar specializat care cunoaste foarte bine piata imobiliara locala si va poate sfatui cu privire la cerere si oferta. Agentiile imobiliare, pe baza colaborarilor proprii, pot oferi clientilor si servicii de evaluare de specialitate. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_74404 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

Pe de alta parte, daca doriti sa sesizati calitatea unui anunt, puteti utiliza formularul “Sesizeaza o problema” (acesta se ragaseste in pagina de detaliu, sub galeria foto, in partea dreapta) sau ii puteti contacta direct pe colegii nostri din departamentul de suport tehnic (telefon: 0748.882.802 / 0256.460.000; e-mail: [email protected], program L-V, 08-20).

Raporteaza

0

contabilitatescoala8sibiu a răspuns:
3 Oct 2019

Sibiu, Telefon 0725971061

Raporteaza

0