Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Daniel Dan a întrebat

Zone randament bun inchiriere?

publicat pe 27 Nov 2021 in categoria Cumpărători

Buna ziua. Vreau sa cumpar un ap. 2 camere pentru a-l inchiria in Bucuresti. Imi puteti recomanda niste zone in care preturile de cumparare sunt inca mici si au potential bun de crestere a pretului si a chiriei?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
6 Dec 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Cererea de inchiriere din Bucuresti are o dinamica diferita de la o zona la alta, iar analiza ranadamentului este complexa. Prin urmare, este dificil de oferit un raspuns scurt.
Recomandarea noastra este sa faceti o cautare in portal pornind de la tipul apartamentului dorit si bugetul de care dispuneti. In pagina de detaliu a fiecarui anunt, in partea de jos, exista rubrica “Pretul pe piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti afla care este randamentul curent pentru proprietatile din zona respectiva, evolutia acestuia, evolutia pe Bucuresti s.a.
Anul trecut a fost publicat, de catre o campanie importanta din domeniu, un raport detaliat cu privire la randamentul investitiilor din Bucuresti; regasiti mai jos cateva articole care se bazeaza pe aceasta analiza:
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/infografic-randamentul-investitiilor-in-proprietati-rezidentiale-noi-din-bucuresti-printre-cele-mai-mari-din-regiune-19385712
https://www.revistabiz.ro/investitiile-in-rezidentiale-din-bucuresti-printre-cele-mai-profitabile/
https://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/260949/cati-bani-poti-sa-castigi-din-chirie-pe-cartiere-daca-investesti-in-apartamente.html#gref
https://adevarul.ro/economie/imobiliare/cele-mai-profitabile-zone-imobiliare-bucuresti-cartierele-merita-investesti-intr-o-locuinta-1_5edf3c985163ec4271a965e3/index.html
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

0