Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 sept. 2020

Rovere Mobili deschide în Timișoara al doilea showroom Veneta Cucine din România. Vezi cinci modele de bucătării premium

scris de Adriana Lefter in categoria Home & Deco

Potrivit reprezentanților companiei, în zona de vest există o cerere ridicată pentru soluții de mobilare de calitate superioară, pe fondul dezvoltării pieței rezidențiale locale.

Furnizorul de mobilă italiană Rovere Mobili a investit 0,4 milioane de euro în cel de-al doilea showroom Veneta Cucine din România (foto sus), ce urmează a fi deschis pe 1 octombrie în Timișoara. Noul showroom ocupă o suprafață de 590 de metri pătrați, distribuită pe două etaje, și va pune la dispoziția cumpărătorilor o amplă varietate de modele și tipuri de bucătării, precum și alte tipuri de mobilier și produse complementare.

Veneta Cucine, bucătăria Ca’Veneta

Veneta Cucine este cel mai mare producător de seturi de bucătării din Italia, afirmându-se, în mai bine de jumătate de secol, ca un furnizor de soluții premium de mobilier pentru bucătărie și nu numai. Compania deține cinci fabrici în Italia, iar produsele sale sunt vândute într-o rețea de sute de magazine din 54 de țări.

Veneta Cucine, bucătăria Mirabeau

„Chiar dacă contextul social și cel de business este incert în această perioadă, am decis să ne continuăm planurile stabilite pentru 2020. Astfel, în luna martie am lansat magazinul nostru online rovereshop.ro, iar în curând vom deschide un nou showroom Veneta Cucine. Am ales Timișoara deoarece există o cerere ridicată pentru soluții de mobilare premium în zona de vest a țării, ținând cont și de dezvoltarea vertiginoasă a segmentului rezidențial regional. În plus, această perioadă în care petrecem cu toții mai mult timp în căminele noastre a dus la o creștere a gradului de apreciere pentru soluții de mobilare calitative, cu un design inovator și funcțional.”

Ionela Bercu, director executiv Rovere Mobili

 

Veneta Cucine, bucătăria Oyster

Parteneriat cu furnizorul de electrocasnice premium Miele

Primul showroom Veneta Cucine din România a fost deschis în 2015 în București, în zona Băneasa. Ambele unități sunt administrate de către Rovere Mobili, importator de mobilier premium din Italia și unul din cei mai importanți furnizori de soluții de mobilare din România.

Oficialii companiei estimează că showroom-ul Veneta Cucine din Timișoara va înregistra vânzări de 0,8 milioane de euro în primul an de funcționare.

Veneta Cucine, bucătăria Verdiana

Noul showroom va beneficia și de un parteneriat cu furnizorul de electrocasnice premium Miele. „În cadrul magazinului se va regăsi și o zonă dedicată Miele, unde se vor putea testa și achiziționa electrocasnice la cele mai înalte standarde, care se armonizează cu eleganța și calitatea bucătăriilor Veneta Cucine. Zona dedicată exclusiv Miele va reprezenta o premieră din acest punct de vedere, fiind primul spațiu de acest gen din showroom-urile Veneta Cucine”, explică reprezentanții companiei.

Veneta Cucine, bucătăria Newport
Despre Rovere Mobili și Veneta Cucine:
Rovere Mobili și-a început activitatea pe piața autohtonă în 2002, poziționându-se, în timp, ca lider în domeniul furnizării de mobilier de lux produs în Italia. Compania operează în acest moment zece magazine în Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.

Veneta Cucine a pornit ca o afacere de familie în 1967, în provincia Treviso, ajungând, apoi, cel mai mare producător de mobilier de bucătărie din Italia. Compania deține unități de producție cu o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați, în care sunt finalizate, zilnic, peste 200 de seturi de mobilier premium. Veneta Cucine este o companie ecologică, folosind 100% lemn reciclat și limitând emisiile dăunătoare, inovând de-a lungul timpului în ceea ce privește lacurile, tratamentele antibacteriene și materialele utilizate.

Sursă foto: rovereshop.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
INTERVIU: Locuința, și loc de muncă, și școală – tendințele momentului în materie de amenajări interioare

Fiind nevoiți să petreacă mult mai mult timp în propria casă, românii sunt acum mult mai interesați de îmbunătățirea confortului locativ. În ciuda provocărilor din domeniul sanitar, anul trecut...

citește mai departe
Stai acasă? Acum poți beneficia de consiliere video gratuită pentru amenajare!

Statul acasă, în contextul măsurilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii COVID-19, poate avea și părți bune. Un aspect pozitiv adus de noua stare de lucruri, anume intrarea întregii...

citește mai departe
Amenajarea locuinței te ajută să vinzi mai repede și mai scump!

În ochii multor potențiali cumpărători, o proprietate aflată în stare bună de funcționare va avea câștig de cauză în fața uneia în stare mai proastă. Dacă ai o locuință...

citește mai departe
Economii de iarnă: Radiatorul de baie ce consumă cu 50% mai puţină energie

Bugetul de achiziţie pentru un asemenea produs este cuprins între 250 şi 900 de euro. Compania austriacă Zehnder Group AG, producătoare de sisteme de încălzire, a semnat un contract...

citește mai departe