Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
3 iun. 2011

S-a dat startul livrărilor în Privilegio Braşov (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Grupul spaniol Volumetric a anunţat că a început livrările apartamentelor din proiectul rezidenţial Privilegio Braşov, iar primii clienţi se pot muta în noile locuinţe.

Compania premiază încrederea pe care clienţii au acordat-o proiectului şi primul cumpărător din Privilegio, care a semnat precontratul încă din 2009, a primit un cadou de casă nouă o iconiţă sfinţită şi va fi scutit de plata întreţinerii locuinţei pentru o perioadă de doi ani.

“Ţinem să mulţumim tuturor clienţilor care au cumpărat locuinţe în Privilegio încă din fazele de proiect sau construcţie. Am demarat acest prim proiect în România cu gândul că vom vinde apartamentele după finalizare, însă încrederea acordată de braşoveni ne-a făcut să ne depăşim aşteptările şi să avem deja 35 de locuinţe contractate”, a declarat Jorge Sans Domenech, preşedintele Volumetric.

“Credem în fiabilitatea soluţiilor de construcţie oferite de noi pentru ridicarea proiectului Privilegio Braşov. Am respectat toate nevoile de confort şi de siguranţă ale viitorilor locatari, împletind soluţiile tehnice cu cele estetice, specifice unui adevărat cămin. Nu în ultimul rând, dincolo de respectarea standardelor europene în vigoare din punct de vedere tehnic, ne-am concentrat atenţia pe oferirea unor locuinţe economice, clasificate în clasa A de energie. Eforturile noastre au fost răsplătite de rezultat: calitatea lucrării finale şi respectarea termenelor de livrare sunt dovada că proiectul rezidenţial Privilegio are un
potenţial de succes foarte bun”, a subliniat Dorian Radu, presedintele Virom Internaţional.

Cumpărătorii de locuinţe din perioada crizei nu doar că evită să achiziţioneze apartamente a căror construcţie nu a început, dar sunt mult mai selectivi şi atenţi la detalii. Printre principalele criterii pe care aceştia le iau în calcul atunci când achiziţionează se află şi renumele dezvoltatorului. “Considerăm că prin Privilegio Braşov, un proiect finalizat la temen şi în specificaţiile tehnice şi de calitate promise, am pus piatra de temelie a renumelui Volumetric în România”, a spus Dan Fleşariu, directorul general al Volumetric în România.

Proiectul Privilegio Braşov cuprinde 156 de apartamente împărţite pe 36 de tipuri, cu garsoniere, apartamente de două, trei şi 4 camere şi penthouse-uri. Viitorii locatari ai proiectului rezidenţial vor beneficia de 156 de locuri de parcare în subsolul blocului, boxe de depozitare, spaţii comerciale la parter, dar şi o curte interioară cu spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii. Grupul a investit în total circa 25 milioane de euro în proiect.

Compania a vândut deja 35 de unităţi locative în faza de proiect sau de construcţie. “Deşi piaţa rezidenţială locală este încă greu încercată, interesul pe care clienţii îl manifestă pentru locuinţele din Privilegio ne îndreptăţeşte să vedem o majorare a numărului de contracte semnate în perioada imediat următoare. Avem deja tipuri de apartamente care sunt în curs de epuizare”, a declarat Dan Fleşariu, directorul general al Volumetric România.

Sub sloganul „Apreciezi calitatea şi confortul?”, Volumetric anunţă începerea unei noi campanii publicitare care cuprinde un premiu pentru cumpărătorul cu numărul 50 precum şi apartamente la preţuri promoţionale – exclusiv pentru prima săptămână de campanie. Astfel, cumpărătorul cu numărul 50 va primi din partea Privilegio Braşov o excursie de 5 zile în Barcelona, oraşul în care a început, în urma cu 70 de ani, povestea Volumetric. Pentru a sărbători inaugurarea proiectului, clienţii pot beneficia de preţuri speciale pentru două apartamente – cu două camere şi, respectiv, cu trei camere. Apartamentul cu două camere poate fi cumpărat la 58.000 de euro, cu TVA inclus, iar cel cu trei camere are un preţ promoţional de 82.000 de euro, TVA inclus.

Despre Volumetric:
Volumetric este o companie cu tradiţie din Spania, fondată în anii 1950 în Barcelona. Grupul activează în domenii ca dezvoltarea imobiliară, energie regenerabilă, industria alimentară şi serviciile financiare. Divizia imobiliară are proiecte rezidenţiale în execuţie sau finalizate în ţări ca: Spania, Franta, Ungaria, Polonia şi Romania. Compania a intrat pe piaţa românească în 2007 şi a demarat primul său proiect imobiliar local în 2009. Compania mai deţine terenuri în Braşov, Piteşti şi Bucureşti, pe care intenţionează să dezvolte şi alte proiecte rezidenţiale.

Despre Virom:
Virom International este o companie românească cu experienţă de peste 10 ani pe piaţa locală de construcţii, specializată în principal în realizarea structurilor de rezistenţă din beton armat pentru proiecte de mare anvergură. Totodată, oferta companiei cuprinde o gamă largă de servicii şi produse specifice, cum ar fi: cercetare de piaţă, consultanţă pentru dezvoltarea de proiecte, proiectare de specialitate, build&design concept, proiecte „la cheie”. Fie că sunt sedii de birouri, ansambluri rezidenţiale, hoteluri, imobile de locuinţe sau construcţii industriale, proiectele Virom reflectă întotdeauna principiile şi valorile companiei: Siguranţă, Durabilitate, Responsabilitate, Calitate, Angajament, Implicare. Compania are un portofoliu bogat în zona de proiecte imobiliare; printre proiectele cele mai noi la care Virom a participat ca antreprenor general se numără: Privilegio Braşov – proiect rezidenţial, 24.500 mp; Vivenda Residencias – proiect rezidenţial, 90.000 mp; Hotel Cişmigiu – proiect de restaurare şi reconversie funcţională a hotelului Cismigiu – monument istoric şi de arhitectură, 9.000 mp.

Pentru mai multe detalii: office@volumetric.ro sau tel: 0733.086.836

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Un important dezvoltator autohton se extinde pe piața din Iași. A cumpărat un teren în zona Copou și vrea să ridice locuințe „verzi”

Tot ca parte a strategiei sale de a se extinde în afara Capitalei, compania a început anul acesta și construcția unui ansamblu rezidențial de aproape 700 de unități în...

citește mai departe
Au fost finalizate 268 de apartamente într-un ansamblu rezidențial premium din nordul Capitalei. Spațiile verzi vor ocupa 42% din suprafața totală a terenului aferent

Unitățile livrate reprezintă a doua etapă de construcție a proiectului – care va cuprinde, per ansamblu, 630 de locuințe. Dezvoltatorul autohton Impact Developer & Contractor a anunțat efectuarea recepției...

citește mai departe