Salonul Imobiliar București: Cel mai mare târg imobiliar al anului se deschide, între 7 și 9 septembrie, la Palatul Parlamentului (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Publicat pe: 6 Septembrie 2018, Ultima actualizare: 06 Septembrie 2018

Salonul Imobiliar Bucuresti

Căutați un apartament sau o casă? Vă anunățm atunci că Salonul Imobiliar București vine cu cele mai bune oferte la final de an, cu o mulțime de lansări de proiecte în mai toate cartierele bucureștene, dar și cu suficiente bonusuri pregătite de către dezvoltatori, precum locuri de parcare, mobilier și chiar taxe notariale incluse.

În plus, perioada este una propice închirierilor, în special în rândul studenților din provincie și din afara granițelor țării. Agențiile imobiliare prezente au pregătit o sumedenie de oferte și veți afla astfel pulsul pieței, dar, mai ales, veți putea chiar semna pe loc contracte de închiriere în condiții avantajoase.

Pentru investitori, evenimentul este, de asemenea, important, aceștia putând afla care sunt zonele cele mai dinamice și ce pachete pregătesc expozanții la achiziționarea a două unități locative, de exemplu.

În special la această ediție, organizatorii au pregătit și foarte multe standuri cu accesorii pentru piața imobiliară. Veți găsi, astfel, alături de agenții și dezvoltatori imobiliari, și oferte de mobilier, decorațiuni interioare, amenajări, arhitectură, jacuzzi, sisteme de securitate și chiar o agenție nou lansată pe piață. WelcomeHome se ocupă de construcția unei case de la A la Z, așa că puteți discuta direct cu consultanții companiei despre acte, planuri, construcție și amenajări.

Salonul Imobiliar Bucuresti

ATRACȚII:

În zona de lounge, cu atracții, a Salonului Imobiliar primiți GRATUIT:
– Șampanie
– Concerte de pian
– zone de activare ale principalelor portaluri de anunțuri imobiliare
– etc.

Organizatorii promit că vor oferi cadrul în care să puteți petrece, în cadrul evenimentului, cel puțin o jumătate de zi și nu doar câteva minute. Aceștia ne asigură că știu că decizia achiziției unei proprietăți nu este una facilă și de luat pe fugă.

ACCES către Palatul Parlamentului:

Accesul vizitatorilor se face din Piața Constituției, la intersecția Bulevardului Libertății cu Bulevardul Națiunile Unite. Dacă veniți pe jos, puteti utiliza intrarea C1, iar taxiurile au, în principiu, acces și în curtea Palatului Parlamentului.

ACCES în Palatul Parlamentului:

Odată ajunși la intrarea C1 a Palatului Parlamentului, veți găsi aici agenții de pază, agenții SPP și casele de bilete.
Timpul de așteptare este dat de limitarea filtrelor SPP, obligatorii în Palatul Parlamentului, filtre importante pentru siguranța dumnevoastră, însă veți ajunge repede în perimetrul expozițional.

De asemenea, trebuie să știți că staff-ul Salonului este tot timpul la dispoziția dumneavoastră, pentru a vă îndruma.

Salonul Imobiliar Bucuresti

ACCES în zona de atracții a Salonului Imobiliar București:

După parcurgerea filtrelor SPP, achiziționarea biletului de acces sau pur și simplu verificarea invitației în posesia căreia vă aflați, aveți opțiunea de a vă înregistra datele pentru a obține o BRĂȚARĂ DE ACCES.

Brățara de acces a Salonului Imobiliar București vă permite să obțineti cu și mai multă ușurință informațiile necesare din partea expozanților, atât în timpul vizitării standurilor, cât și oricând după eveniment. Tot ce trebuie să faceți în timpul vizitării este să întindeți mâna și brățara se scanează, iar datele ajung automat în atenția expozanților cu oferte interesante pentru dvs.

Programul de vizitare

este următorul:
– vineri, între orele 12.00 și 19.00, ultima oră de intrare este 18.00;
– sâmbătă, între 10.00 și 19.00, ultima oră de intrare este 18.00;
– duminică, între 10.00 și 18.00, ultima oră de intrare este ora 17.00.

Detalii suplimentare pe:
www.salonulimobiliarbucuresti.ro
și
https://www.facebook.com/salonul.imobiliar.bucuresti/

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ce faci în weekend? Mergi la Salonul Imobiliar București. Intrarea e gratuită cu Imobiliare.ro și găsești locuințe pentru toate buzunarele

La sfârșitul acestei săptămâni se va organiza, la Palatul Parlamentului, cel mai mare eveniment dedicat sectorului de real estate – Salonul Imobiliar București. Hai și tu! Ai putea să-ți...

citește mai departe
Imobiliare.ro te trimite gratuit la Salonul Imobiliar București! Găsește locuința pe care ți-o dorești la cel mai mare eveniment de real estate din România

Poți participa gratuit la cel mai mare eveniment imobiliar din România cu Imobiliare.ro. Tot ce trebuie să faci este să descarci aici biletul tău și să prezinți codul QR...

citește mai departe
10.000 de proprietăți din țară și din străinătate, oferte și tombolă cu premiu de 5.000 euro. Hai la Salonul Imobiliar București și-ți găsești casă!

Cel mai mare eveniment din România dedicat pieței imobiliare – Salonul Imobiliar București (SIB) – se va organiza, în perioada 26-28 aprilie, la Palatul Parlamentului. Peste 100 de expozanți...

citește mai departe
Sute de persoane au căutat creditul potrivit la standul Imobiliare.ro Finance din cadrul Salonului Imobiliar București

Sute de persoane au vizitat, la sfârșitul săptămânii trecute, standul Imobiliare.ro Finance de la Salonul Imobiliar București, eveniment de referință atât pentru cei din sectorul de real estate, cât...

citește mai departe
Este un moment bun să-ți cumperi o locuință? Ce indică semnalele venite din zona de creditare

Până în această vară, la nivelul pieței a lipsit optimismul și viziunea din partea celor care formează cererea. Mulți români au așteptat ieftinirea locuințelor, lucru care însă nu a...

citește mai departe