Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
6 sept. 2018

Salonul Imobiliar București: Cel mai mare târg imobiliar al anului se deschide, între 7 și 9 septembrie, la Palatul Parlamentului (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Salonul Imobiliar Bucuresti

Căutați un apartament sau o casă? Vă anunățm atunci că Salonul Imobiliar București vine cu cele mai bune oferte la final de an, cu o mulțime de lansări de proiecte în mai toate cartierele bucureștene, dar și cu suficiente bonusuri pregătite de către dezvoltatori, precum locuri de parcare, mobilier și chiar taxe notariale incluse.

În plus, perioada este una propice închirierilor, în special în rândul studenților din provincie și din afara granițelor țării. Agențiile imobiliare prezente au pregătit o sumedenie de oferte și veți afla astfel pulsul pieței, dar, mai ales, veți putea chiar semna pe loc contracte de închiriere în condiții avantajoase.

Pentru investitori, evenimentul este, de asemenea, important, aceștia putând afla care sunt zonele cele mai dinamice și ce pachete pregătesc expozanții la achiziționarea a două unități locative, de exemplu.

În special la această ediție, organizatorii au pregătit și foarte multe standuri cu accesorii pentru piața imobiliară. Veți găsi, astfel, alături de agenții și dezvoltatori imobiliari, și oferte de mobilier, decorațiuni interioare, amenajări, arhitectură, jacuzzi, sisteme de securitate și chiar o agenție nou lansată pe piață. WelcomeHome se ocupă de construcția unei case de la A la Z, așa că puteți discuta direct cu consultanții companiei despre acte, planuri, construcție și amenajări.

Salonul Imobiliar Bucuresti

ATRACȚII:

În zona de lounge, cu atracții, a Salonului Imobiliar primiți GRATUIT:
– Șampanie
– Concerte de pian
– zone de activare ale principalelor portaluri de anunțuri imobiliare
– etc.

Organizatorii promit că vor oferi cadrul în care să puteți petrece, în cadrul evenimentului, cel puțin o jumătate de zi și nu doar câteva minute. Aceștia ne asigură că știu că decizia achiziției unei proprietăți nu este una facilă și de luat pe fugă.

ACCES către Palatul Parlamentului:

Accesul vizitatorilor se face din Piața Constituției, la intersecția Bulevardului Libertății cu Bulevardul Națiunile Unite. Dacă veniți pe jos, puteti utiliza intrarea C1, iar taxiurile au, în principiu, acces și în curtea Palatului Parlamentului.

ACCES în Palatul Parlamentului:

Odată ajunși la intrarea C1 a Palatului Parlamentului, veți găsi aici agenții de pază, agenții SPP și casele de bilete.
Timpul de așteptare este dat de limitarea filtrelor SPP, obligatorii în Palatul Parlamentului, filtre importante pentru siguranța dumnevoastră, însă veți ajunge repede în perimetrul expozițional.

De asemenea, trebuie să știți că staff-ul Salonului este tot timpul la dispoziția dumneavoastră, pentru a vă îndruma.

Salonul Imobiliar Bucuresti

ACCES în zona de atracții a Salonului Imobiliar București:

După parcurgerea filtrelor SPP, achiziționarea biletului de acces sau pur și simplu verificarea invitației în posesia căreia vă aflați, aveți opțiunea de a vă înregistra datele pentru a obține o BRĂȚARĂ DE ACCES.

Brățara de acces a Salonului Imobiliar București vă permite să obțineti cu și mai multă ușurință informațiile necesare din partea expozanților, atât în timpul vizitării standurilor, cât și oricând după eveniment. Tot ce trebuie să faceți în timpul vizitării este să întindeți mâna și brățara se scanează, iar datele ajung automat în atenția expozanților cu oferte interesante pentru dvs.

Programul de vizitare

este următorul:
– vineri, între orele 12.00 și 19.00, ultima oră de intrare este 18.00;
– sâmbătă, între 10.00 și 19.00, ultima oră de intrare este 18.00;
– duminică, între 10.00 și 18.00, ultima oră de intrare este ora 17.00.

Detalii suplimentare pe:
www.salonulimobiliarbucuresti.ro
și
https://www.facebook.com/salonul.imobiliar.bucuresti/

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
SIB: Problemele cu blocurile vechi îi orientează pe cumpărători spre apartamentele noi

Organizatorii Salonului Imobiliar București anticipează că știrea despre falimentul RADET va genera, probabil, o creștere a cererii pentru noile ansambluri rezidențiale. Dat fiind că vechiul stoc locativ nu mai...

citește mai departe
Peste 8.000 de vizitatori au luat parte la Salonul Imobiliar București

Circa 8.300 de vizitatori au trecut, în perioada 1-3 martie, pragul Salonului Imobiliar București, primul târg de profil al anului, organizat la Palatul Parlamentului. Peste 70% dintre ei au...

citește mai departe
Cum poți participa gratuit la Salonul Imobiliar București, primul târg de profil al anului

Salonul Imobiliar București, primul târg de profil al anului, se organizează săptămâna aceasta la Palatul Parlamentului. Cei mai importanți dezvoltatori și cele mai mari agenții își expun, în perioada...

citește mai departe