Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
3 mai 2022

Se lansează Select Residences, cel mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Anchor Grup în București, în parteneriat cu Libra Internet Bank

scris de Corina Sfia in categoria Ştiri imobiliare
Foto: Select Residences

Situat în proximitatea Centrului Comercial București Mall – Vitan, Select Residences va include 347 de apartamente – studiouri, două și trei camere și duplexuri – având suprafețe cuprinse între 63 și 246 mp construiți și terase de până la 37 mp. Proiectul se întinde pe o suprafață de 8.500 mp de teren și va avea aproximativ 47.000 mp construiți, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri are o înălțime de S+P+10E+Duplex. Complexul oferă, de asemenea, spații verzi, precum și o parcare subterană care conectează toate cele trei clădiri.

Anchor Grup a demarat deja construcția proiectului Select Residences aflat lângă InCity Residences și estimează că acesta va fi livrat în a doua parte a anului 2024

„Am avut o experiență de succes cu dezvoltarea InCity Residences și Pallady Towers, așa că am ales să continuăm să investim în segmentul rezidențial, care are un mare potențial, în condițiile în care numărul locuințelor livrate, dar și al celor vândute în Capitală este pe un trend ascendent în ultimii ani. Complexul Select Residences este destinat profesioniștilor care lucrează în corporații sau au propriile afaceri și care apreciază conceptele urbane premium, precum și familiilor active”, declară Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

Investiția în cel mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Anchor Grup în București, în parteneriat cu Libra Internet Bank – Select Residences se ridică la peste 40 milioane de euro

„Continuăm să sprijinim marile proiecte de real estate din România, așa cum facem de peste 8 ani de când ne-am specializat în acest domeniu. Ne bucurăm că prin această finanțare ne putem sprijini partenerii de la Anchor Grup în realizarea acestui proiect rezidențial important pentru București și bucureșteni”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Garsonierele din cadrul proiectului au suprafețe cuprinse între 63 și 80 mp construiți. Apartamentele cu două camere au suprafețe cuprinse între 72 și 115 mp construiți, în timp ce apartamentele cu trei camere au suprafețe cuprinse între 115 și 125 mp construiți. Duplexurile au suprafețe cuprinse între 150 și 246 mp construiți.

Anchor Grup este o Companie cu o experiență de 25 de ani pe piața imobiliară din România. Portofoliul rezidențial al Companiei cuprinde trei proiecte – InCity Residences cu 502 de apartamente, Pallady Towers cu 204 de apartamente și Select Residences cu 347 de apartamente.

Părerile cititorilor
1 părere
  • contabilitate.consultanta

    Ce preturi au apartamentele de 3 camere?

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.