Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
3 mai 2011

Segmentul locuinţelor medii, în plină creştere. În zona de sud se pregătesc peste 1.500 de apartamente (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Oare nu ar fi mai bine în sud…? Este întrebarea pe care şi-o pun din ce în ce mai multe familii care se află în căutarea unei noi locuinţe. De ce nu… ar trebui să fie răspunsul, deoarece sudul, spre deosebire de alte zone ale Capitalei, se dezvoltă cu rapiditate pe aproape toate segmentele pieţei şi reuşeşte să rămână în acelaşi timp foarte accesibil pentru majoritatea clienţilor care doresc o locuinţă nouă.

Infrastructură, retail, construcţii de locuinţe pentru toate gusturile, clădiri de birouri, malluri şi din ce în ce mai multe puncte de interes major îşi fac apariţia în zona de sud a Capitalei, cu rapiditate şi hotărâre.

În ceea ce priveşte segmentul rezidenţial, noile proiecte imobiliare sunt adaptate perfect cerinţelor actuale ale pieţei şi poate din această cauză au şi rezultate bune atunci când se pune problema vânzărilor.

Care este secretul succesului dezvoltatorilor din sud?
În urma studiilor efectuate de SudRezidential.ro, la care au participat majoritatea investitorilor prezenţi pe piaţă în această perioadă, am reuşit să sintetizăm câteva criterii importante care stau la baza succesului înregistrat de aceştia.

Primul loc îl ocupă poziţionarea atentă a ansamblului rezidenţial faţă de punctele de interes major (şcoli, pieţe, grădiniţe, spitale) şi nu în ultimul rând, de mijloacele de transport în comun, declară Ionuţ Sfetcu, dezvoltatorul conceptului Studio Plus Residence, care numără peste 500 de unităţi locative în zona de sud a Capitalei.

Locul al doilea este ocupat de cerere şi ofertă, sau, mai bine zis, de echilibrul fragil dintre acestea două, şi de menţinerea unui bun raport calitate/preţ, pentru a vinde produsul imobiliar cu rapiditate la preţuri competitive, declară Robertino Georgescu, dezvoltatorul ansamblului Metropolitan Residence, ansamblu care va număra până la finele anului 2011 peste 300 unităţi locative, cu preţuri care nu depăşesc 850 euro/mp util.

Locul al treilea este atribuit atenţiei cu care se compartimentează spaţiul locativ al apartamentelor, spaţiu care trebuie să fie echilibrat şi foarte bine luminat; balcoanele mărite, transformate în terase, bucătăriile spaţioase şi numeroase, spaţiile de depozitare, toate acestea devin cerinţe obligatorii atunci când vrei să oferi un apartament greu de refuzat, declară Nicolae Niţu, reprezentantul societăţii de investiţii imobiliare Gama Invest, care dezvoltă proiectele Gama Residence cu un total propus de 500 unităţi locative.

Locul al patrulea revine “pregătirii” ofertei finale şi lansării produsului imobiliar pe piaţă cu mare atenţie, acesta trebuind să fie însoţit obligatoriu de câteva bonusuri, cum ar fi: reducere de preţ însemnată la plata cash, mobilarea completă şi utilarea bucătăriei inclusă în preţ, unul sau două locuri de parcare oferite gratuit la achiziţie sau echiparea apartamentului cu unul sau chiar două aparate de aer condiţionat şi instalarea unui echipament complet anti-efracţie, pentru siguranţă, explică Daniel Gavrilă, reprezentantul firmei Utilaj Construct, care dezvoltă proiectele Lotus Residence şi Olteniei 24 Residence, cu un număr total de 300 unităţi locative.

În urma studiilor efectuate de noi, numai în zona de sud pe segmentul rezidenţial mediu se pregătesc peste 1.500 de apartamente, dintre care mai puţin de jumătate se vor preda anul acesta, ceea ce arată că în acest moment dezvoltatorul din sud a găsit reţeta succesului pe care o pune în practică fără reţineri, deoarece este conştient că atunci când vinzi cu un preţ decent un produs imobiliar căutat şi cerut, la care mai adaugi şi ceva plusuri, nu ai cum să dai greş.

SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale amplasate în zona de sud a Capitalei, continuă să ofere tuturor clienţilor posibilitatea de a viziona gratuit ansamblurile rezidenţiale aflate în portofoliu şi, mai mult decât atât, posibilitatea de a achiziţiona un imobil fără comision de intermediere, graţie conceptului de vânzare directă „0% COMISION”.

Cătălin Grigore
General Manager SudRezidential.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe
Bog’Art construiește un ansamblu rezidențial „verde” în nordul Bucureștiului. Art City va avea 141 de apartamente

Art City va fi lansat oficial în cadrul Romanian Design Week și va face parte din masterplanul de regenerare urbană Petrom City. Compania de construcții Bog’Art a demarat dezvoltarea...

citește mai departe
Apartamente în imobil nou, Piața Victoriei: localizare deosebită, în zonă cu verdeață, finisaje de top. Potențial de investiție!

Cele trei proprietăți disponibile spre vânzare sunt atractive atât pentru un consumator final, cât și pentru un investitor – ele pot fi folosite atât în scop locativ, cât și...

citește mai departe
Lucrările la ansamblul rezidențial dezvoltat de Impact în Constanța avansează: vilele sunt în stadiu de finalizare, iar fundația primelor blocuri a fost turnată

Întregul proiect este construit în manieră sustenabilă, respectând standardele internaționale impuse de certificarea BREEAM Excellent. Dezvoltatorul autohton Impact Developer & Contractor, listat la Bursa de Valori București, a anunțat...

citește mai departe
Dezvoltatorul proiectului Cloud 9, din zona Aviației, are în plan un nou ansamblu de proporții în Capitală. Va ajunge la 900 de unități locative

Potrivit oficialilor companiei, lucrările de construcție la noul proiect sunt programate să înceapă până la finalul anului în curs. Grupul Akcent Development, activ pe piața imobiliară din Capitală pe...

citește mai departe