Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 dec. 2012

Şi dumneavoastră puteţi avea o iarnă fără griji! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Se apropie sezonul rece, iar capriciile lui încep să-şi facă simţită prezenţa.

Ca să vă bucuraţi din plin de zilele friguroase, fără grija infiltrării apei în casă, a ţurţurilor uriaşi formaţi la streaşină sau deasupra intrării în casă ori a căderilor neprevăzute de zăpadă de pe acoperiş, trebuie să executaţi cu atenţie “revizia” acoperişului casei dumneavoastră.

Ce este de făcut?
Ruukki, producătorul finlandez de acoperişuri din tablă tip ţiglă, vă propune o soluţie rapidă, care se poate monta fără nicio grijă chiar şi pe parcursul sezonului rece. Îl puteţi transporta cu o maşină mică, este durabil şi uşor de curăţat, poate fi montat de nespecialişti şi nu necesită să faceţi măsurători exacte înainte de a-l comanda. Într-un cuvânt: Finnera – acoperişul pe care îl puteţi monta în două zile!

Finnera este primul model de profil de acoperiş din tablă profilată tip ţiglă cu dublă fălţuire, un sistem de prindere revoluţionar care îl face mai uşor de montat, chiar şi în absenţa unui specialist. Profilele Finnera sunt realizate din aliaje de oţel finlandez galvanizat, cu patru straturi de protecţie pe fiecare faţă. Noutatea acestui nou sistem de acoperiş din tablă tip ţiglă constă în dimensiunile modulare ale profilului de tablă, reduse comparativ cu alte produse din piaţă, de numai 1,2 x 0,73 m, precum şi în greutatea de numai 3,9 kg, caracteristici care îl fac uşor de manipulat.

Finnera simplifică mult construcţia acoperişului din tablă şi reduce timpul de instalare

Profilele acestui acoperiş sunt modulare şi uşor de ridicat pe casă dacă luaţi decizia de a monta singur acoperişul. De asemenea, aveţi şi posibilitatea de a apela la un specialist Ruukki pentru montajul acoperişului. Profilele Finnera conferă cea mai bună rezistenţă la factorii de mediu, la ciclurile de îngheţ-dezgheţ din perioada de iarnă, dar şi un aspect îngrijit acoperişului. Astfel, veţi putea beneficia de un acoperiş perfect finisat, care nu mai necesită montarea de şorţ de streaşină şi care va arăta impecabil ani la rând. Ruukki oferă 40 de ani garanţie tehnică şi 15 ani garanţie estetică pentru profilele Finnera.

Parazăpada sau sfârtecătorul de zăpadă vă ajută să evitaţi accidentele şi să păstraţi casa mai caldă!

Accesoriile de acoperiş pentru zăpadă şi accesoriile de siguranţă sunt mult mai importante decât par la prima vedere. Pentru un acoperiş nou sau pentru un acoperiş deja existent pe care doriţi să-l îmbunătăţiţi Ruukki vă recomandă o gamă de produse şi sisteme specializate pentru oprirea zăpezii, în funcţie de suprafaţa acoperişului, înălţime, înclinaţia pantei şi zona de precipitaţii în care este încadrată construcţia.

Elemente precum parazăpada şi sfârtecătorul de zăpadă ajută la evitarea accidentelor generate de căderile de falii masive de zăpadă sau gheaţă de pe acoperiş, dar şi la o mai bună izolare naturală a casei. Parazăpezile, elemente care menţin masa de zăpadă pe acoperiş, sunt recomandate pentru case situate în zone de deal şi şes, în timp ce sfârtecătoarele de zăpadă, elemente care sparg blocurile de zăpadă şi gheaţă formate sunt mai potrivite pentru casele cu acoperiş înalt şi abrupt din zonele montane. Astfel, parazăpada menţine zăpada pe casă şi nu o lasă să cadă, evitând astfel accidentele, şi, foarte important, ajută la izolarea termică, ştiut fiind faptul că zăpada este un extrem de bun izolator natural. Prin menţinerea ei pe un acoperiş bine montat sau renovat şi care nu permite infiltraţii de apă, se va pierde mult mai puţină căldură prin acoperiş!

Sfârtecătoarele de zăpadă ajută la zdrobirea blocurilor de gheaţă şi zăpadă care se pot forma pe acoperişul caselor cu acoperiş abrupt, specifice zonelor montane. Între stratul de zăpadă şi acoperiş se formează un strat de gheaţă, deoarece căldura pe care o emană casa topeşte puţin zăpada. Seara, când mai scade temperatura exterioară, apa formată pe timpul zilei îngheaţă, făcând ca precipitaţiile de pe acoperiş să se desprindă şi să cadă. Sfârtecătoarele „taie” din blocurile de zăpadă în timp ce acestea alunecă de pe casă, astfel încât să nu se producă accidente. Ca şi accesoriile pentru zăpadă, suporturile de podeţ, de acces pe acoperiş sau scările sunt realizate din aliaje speciale de oţel.

Un sistem pluvial eficient elimină posibilitatea formării de ţurţuri

Ruukki recomandă sisteme complete de burlane şi jgheaburi, care, montate corespunzător, elimină posibilitatea formării de ţurţuri pe parcursul iernii. Sistemul de jgheaburi şi burlane de la Ruukki este produs de aceeaşi companie, de la materie primă la procesare şi executare. Unghiul în care sunt ele concepute, precum şi felul în care se completează cu acoperişul în sine, alcătuiesc un sistem prin care se evită colmatarea.

Ruukki Finnera se comercializează în pachete complete, ce includ toate componentele unui kit de instalare, direct de la producător. Profilele Finnera sunt disponibile în două variante de culoare: maro închis şi vişiniu. Mai multe detalii despre sistemele de acoperiş Ruukki, ponturi utile în montajul acoperişului Finnera şi detalii despre accesoriile Ruukki găsiţi pe www.ruukkiacoperis.ro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
TRIAMA Residence: construcție la standarde europene, spații verzi, curte interioară și parcare subterană. Aproape de metrou! (P)

Proiectul dispune de un mix variat de unități locative, iar clienții pot alege între mai multe variante de finisaje. Amplasat în sud-estul Capitalei, în zona Bd. Basarabia, pe strada...

citește mai departe
Monarch Tower – un proiect rezidențial de lux situat pe Bld. Take Ionescu, Timișoara (P)

De la localizare la facilități, proiectul a fost special conceput pentru cei care visează să se bucure de un stil de viață cu adevărat select. Amplasat în zona centrală...

citește mai departe
Oportunități multiple de investiție în cadrul Silver Mountain Resort & SPA: apartamente, clădire multifuncțională și teren pentru viitoare dezvoltări (P)

Construit în anul 2011, complexul este atractiv atât pentru cei care visează la o locuință de vacanță și/sau micii investitori, cât și pentru cei interesați de un business în...

citește mai departe
O alternativă pentru furnizorul de energie electrică și gaze naturale (P)

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor și nu presupune schimbarea contorului și nici a operatorului rețelei de distribuție. Când vine vorba de schimbarea furnizorului de utilități, majoritatea consumatorilor...

citește mai departe
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe