Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 dec. 2012

Şi dumneavoastră puteţi avea o iarnă fără griji! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Se apropie sezonul rece, iar capriciile lui încep să-şi facă simţită prezenţa.

Ca să vă bucuraţi din plin de zilele friguroase, fără grija infiltrării apei în casă, a ţurţurilor uriaşi formaţi la streaşină sau deasupra intrării în casă ori a căderilor neprevăzute de zăpadă de pe acoperiş, trebuie să executaţi cu atenţie “revizia” acoperişului casei dumneavoastră.

Ce este de făcut?
Ruukki, producătorul finlandez de acoperişuri din tablă tip ţiglă, vă propune o soluţie rapidă, care se poate monta fără nicio grijă chiar şi pe parcursul sezonului rece. Îl puteţi transporta cu o maşină mică, este durabil şi uşor de curăţat, poate fi montat de nespecialişti şi nu necesită să faceţi măsurători exacte înainte de a-l comanda. Într-un cuvânt: Finnera – acoperişul pe care îl puteţi monta în două zile!

Finnera este primul model de profil de acoperiş din tablă profilată tip ţiglă cu dublă fălţuire, un sistem de prindere revoluţionar care îl face mai uşor de montat, chiar şi în absenţa unui specialist. Profilele Finnera sunt realizate din aliaje de oţel finlandez galvanizat, cu patru straturi de protecţie pe fiecare faţă. Noutatea acestui nou sistem de acoperiş din tablă tip ţiglă constă în dimensiunile modulare ale profilului de tablă, reduse comparativ cu alte produse din piaţă, de numai 1,2 x 0,73 m, precum şi în greutatea de numai 3,9 kg, caracteristici care îl fac uşor de manipulat.

Finnera simplifică mult construcţia acoperişului din tablă şi reduce timpul de instalare

Profilele acestui acoperiş sunt modulare şi uşor de ridicat pe casă dacă luaţi decizia de a monta singur acoperişul. De asemenea, aveţi şi posibilitatea de a apela la un specialist Ruukki pentru montajul acoperişului. Profilele Finnera conferă cea mai bună rezistenţă la factorii de mediu, la ciclurile de îngheţ-dezgheţ din perioada de iarnă, dar şi un aspect îngrijit acoperişului. Astfel, veţi putea beneficia de un acoperiş perfect finisat, care nu mai necesită montarea de şorţ de streaşină şi care va arăta impecabil ani la rând. Ruukki oferă 40 de ani garanţie tehnică şi 15 ani garanţie estetică pentru profilele Finnera.

Parazăpada sau sfârtecătorul de zăpadă vă ajută să evitaţi accidentele şi să păstraţi casa mai caldă!

Accesoriile de acoperiş pentru zăpadă şi accesoriile de siguranţă sunt mult mai importante decât par la prima vedere. Pentru un acoperiş nou sau pentru un acoperiş deja existent pe care doriţi să-l îmbunătăţiţi Ruukki vă recomandă o gamă de produse şi sisteme specializate pentru oprirea zăpezii, în funcţie de suprafaţa acoperişului, înălţime, înclinaţia pantei şi zona de precipitaţii în care este încadrată construcţia.

Elemente precum parazăpada şi sfârtecătorul de zăpadă ajută la evitarea accidentelor generate de căderile de falii masive de zăpadă sau gheaţă de pe acoperiş, dar şi la o mai bună izolare naturală a casei. Parazăpezile, elemente care menţin masa de zăpadă pe acoperiş, sunt recomandate pentru case situate în zone de deal şi şes, în timp ce sfârtecătoarele de zăpadă, elemente care sparg blocurile de zăpadă şi gheaţă formate sunt mai potrivite pentru casele cu acoperiş înalt şi abrupt din zonele montane. Astfel, parazăpada menţine zăpada pe casă şi nu o lasă să cadă, evitând astfel accidentele, şi, foarte important, ajută la izolarea termică, ştiut fiind faptul că zăpada este un extrem de bun izolator natural. Prin menţinerea ei pe un acoperiş bine montat sau renovat şi care nu permite infiltraţii de apă, se va pierde mult mai puţină căldură prin acoperiş!

Sfârtecătoarele de zăpadă ajută la zdrobirea blocurilor de gheaţă şi zăpadă care se pot forma pe acoperişul caselor cu acoperiş abrupt, specifice zonelor montane. Între stratul de zăpadă şi acoperiş se formează un strat de gheaţă, deoarece căldura pe care o emană casa topeşte puţin zăpada. Seara, când mai scade temperatura exterioară, apa formată pe timpul zilei îngheaţă, făcând ca precipitaţiile de pe acoperiş să se desprindă şi să cadă. Sfârtecătoarele „taie” din blocurile de zăpadă în timp ce acestea alunecă de pe casă, astfel încât să nu se producă accidente. Ca şi accesoriile pentru zăpadă, suporturile de podeţ, de acces pe acoperiş sau scările sunt realizate din aliaje speciale de oţel.

Un sistem pluvial eficient elimină posibilitatea formării de ţurţuri

Ruukki recomandă sisteme complete de burlane şi jgheaburi, care, montate corespunzător, elimină posibilitatea formării de ţurţuri pe parcursul iernii. Sistemul de jgheaburi şi burlane de la Ruukki este produs de aceeaşi companie, de la materie primă la procesare şi executare. Unghiul în care sunt ele concepute, precum şi felul în care se completează cu acoperişul în sine, alcătuiesc un sistem prin care se evită colmatarea.

Ruukki Finnera se comercializează în pachete complete, ce includ toate componentele unui kit de instalare, direct de la producător. Profilele Finnera sunt disponibile în două variante de culoare: maro închis şi vişiniu. Mai multe detalii despre sistemele de acoperiş Ruukki, ponturi utile în montajul acoperişului Finnera şi detalii despre accesoriile Ruukki găsiţi pe www.ruukkiacoperis.ro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Real Estate Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Real Estate Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe