Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
28 sept. 2021

Soho Brașov – un nou proiect rezidențial ce se ridică în cea mai atractivă zonă a Brașovului (P)

scris de Corina Sfia in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare, Ştirea zilei

Sectorul imobiliar din orașul de la poalele Tâmpei este din ce în ce mai dinamic, iar modul de dezvoltare din noile proiecte abordează stilul de locuire occidental. Calitatea locuirii devine miza principală a antreprenorilor străini care aleg să construiască ansambluri ca „în afară”.

Soho Brașov – un cartier cu oferă facilități wellness: centru Spa, piscină, sală de fitness

Unul dintre cartierele care se face remarcat pe harta imobiliară a României este cartierul Soho Brașov. Amplasat în cea mai atractivă zonă de interes a orașului, proiectul dispune de 230 de unități locative și vine cu un concept occidental de locuire de tip Transit Oriented Development (TOD), concept  prin care toate funcțiunile sunt în apropiere (de la serviciile de retail până la multiplele posibilități oferite locatarilor pentru petrecerea timpului liber). Mai mult decât atât, ansamblul este singurul cartier din Brașov ce oferă facilități wellness între care un centru Spa, piscină, sală de fitness și 600 mp pătrați de spații comerciale.

Link pentru mai multe informații și detalii despre preț, aici.

“Acesta este primul nostru proiect din România și a devenit proiectul nostru principal, motiv pentru care ne-am relocat cu toată familia în Brașov, în urmă cu patru ani. După ce am început să simțim cu adevărat energia minunată a acestui oraș, ne-am îndrăgostit de Brașov și de oamenii calzi de aici. Așa am decis să investim și să contruim acest cartier rezidențial – pentru a realiza un nou concept și un stil de viață bazat pe stilul de viață occidental, în care poți combina munca de zi cu zi cu modalitățile de petrecere a timpului liber. De aceea vom construi centrul Spa și spațiul comercial, povestește Sasi Sason-Shapira – CEO Soho Brașov.

În construcția proiectului, arhitecții au avut în vedere aspectul sustenabilității, întrucât în realizarea sa au optat pentru materialele de calitate, spre exemplu izolația este realizată cu vată bazaltică și, totodată, pentru ca proiectul să fie cât mai “verde”, acesta dispune de stații de încărcare pentru mașinile electrice.

150 de apartamente disponibile în blocul II și III

Viziunea investitorilor este aceea de a construi cartiere verzi, inteligente și autonome, ceea ce fac din cartierul Soho unul potrivit atât pentru investiție, cât și pentru locuire. Ansamblul cuprinde un total de 230 de unități, dintre care 150 de unități sunt disponibile în blocul II și III. Accentul este pus pe design și confort, tocmai de aceea apartamentele cu două camere, trei dar și cele de tip garsonieră și studio-urile sunt luminoase și spațioase.

Mai multe informații aici.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Vilă de lux în cartierul Făget, Cluj-Napoca. Se vinde complet mobilată și utilată, are trei terase și loc de piscină – FOTO (P)

Locuința este situată într-o zonă liniștită, dezvoltată în apropierea pădurii din sudul orașului și formată în mod preponderent din case și vile. Visezi să locuiești la curte, într-unul dintre...

citește mai departe
Autograph – promisiunea unui stil de viață definit de calitate, bun gust și siguranță (P)

Ansamblul rezidențial de vile dezvoltat de North Point creează condițiile perfecte pentru un stil de viață liniștit și relaxant, în apropierea Bucureștiului. Proiectul Autograph Otopeni Villas este expresia atenției...

citește mai departe
Ansamblul Parcului20, din nordul Bucureștiului: 485 de apartamente noi, cu sisteme smart home integrate. Eficiența energetică e o realitate! (P)

Prima fază a proiectului este deja finalizată – și locuită de proprietari –, iar cea de-a doua se află în proces de construcție; cele două sunt contractate în proporție...

citește mai departe
Estoria City, o investiție 100% românească în estul Capitalei: 1.200 de apartamente, plus birouri și spații comerciale

Proiectele mixte, care includ facilități complementare componentei rezidențiale, inclusiv spații verzi și de relaxare, devin tot mai populare pe piața imobiliară românească. Compania imobiliară Imoteca a anunțat că ansamblul...

citește mai departe
Hotelurile și pensiunile montane – noile oportunități turistice scoase la lumină de pandemie. Scurt ghid pentru investițiile avantajoase (OPEN HOUSE în curând)

Un business la înălțime sub panorama infinită a naturii, sănătatea pe care aerul montan o promite, apusul, răsăritul, … . Desigur, pentru mulți investitori ar putea fi unele dintre...

citește mai departe