Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
28 Februarie 2014

Spune-mi ce venit ai ca să-ți spun ce casă poți să-ți iei!

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Credite, Ştirea zilei
Ultima actualizare: 27 Aprilie 2018

Specialiștii recomandă încadrarea într-un grad de îndatorare sensibil mai mic decât nivelul maxim permis de către bănci.

Dacă te gândești la achiziția unei locuințe, una dintre primele întrebări la care ar trebui să cauți răspuns este „Ce fel de casă îmi permit?”, mai mult decât „Ce fel de casă vreau?”. Pentru aceasta, poți folosi ca reper nivelul de finanțare pe care l-ai primi la o solicitare de credit – Prima Casă sau un împrumut ipotecar în euro -, în funcție de nivelul tău actual de venit. De menționat este însă că, deși băncile permit, de regulă, un grad de îndatorare de peste 50%, specialiștii din piață recomandă, pentru un plus de siguranță, ca nivelul ratei la casă să nu depășească un sfert, maximum o treime din veniturile tale lunare.

Citește și: Vrei să faci un credit pentru casă? Cât ar trebui să te împrumuți de la bancă

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-hand-holding-house-keys-euro-money-female-little-bills-image34010956

Îți poți lua Prima Casă și cu 1.500 de lei pe lună!

Potrivit Conso.ro, gradul maxim de îndatorare permis de către băncile participante la programul Prima Casă variază, în funcție de analiza scoring a fiecărui client, între 42% și 75%. Pentru analiza de mai jos, a fost luat în calcul un grad de îndatorare de 60%, alături de o Dobândă Anuală Efectivă (DAE) de 5% (cea mai accesibilă ofertă din piață pe acest segment are un cost de 4,88% pe an), pentru o perioadă de rambursare de 30 de ani.

Cu un venit lunar de 1.500 de lei pe lună, o familie formată din două persoane, fără alte datorii, poate lua un credit echivalent a circa 25.000 de euro. Luând în calcul un avans de 5%, rezultă că această sumă permite achiziția unei locuințe de circa 26.300 de euro.

Click pentru a găsi o locuință în acest buget

Cu un venit de 2.000 de lei pe lună, aceeași familie ar primi de la bancă un împrumut de aproape 37.500 de euro, suficient pentru o casă de 39.400 de euro.

Aici găsești apartamente de până la 40.000 de euro

Cu 2.500 de lei pe lună, un aplicant la programul Prima Casă poate lua un credit de aproape 50.000 de euro (49.867 de euro). Cu o asemenea sumă, beneficiarul poate opta pentru o locuință care să coste cel mult 52.400 de euro, dacă dispune doar de avansul minim necesar.

Vezi anunțuri în această limită de preț

Cei care „aspiră” la un credit co-garantat de către stat și au un venit familial de 3.000 de lei pe lună pot primi de la bancă o sumă suficientă pentru achiziția unui imobil nou-construit la un preț de 65.000 de euro – respectiv o finanțare de 61.750 de euro, la care se va adăuga avansul de 3.250 de euro.

Click pentru oferte de până la 65.000 de euro

Grad mai mic de îndatorare la ipotecarele în euro

În ceea ce privește creditele ipotecare standard în euro, gradul maxim de îndatorare permis de către bănci este ceva mai mic decât la Prima Casă, respectiv 66% – cifra diferă însă de fiecare bancă în parte și de specificul fiecărui client. Pentru analiză a fost luat în calcul un prag orientativ de 50% și un nivel al DAE de 6% (la ora actuală, cea mai bună ofertă din piață are un cost anual de 5,45%, însă cu opțiunea de virare a venitului prin bancă).

Cu 1.500 de lei pe lună poate fi accesat un împrumut de circa 18.700 de euro. Luând în calcul un avans de 25% (nivelul minim necesar pentru creditele ipotecare în valută atunci când clientul are veniturile în lei), rezultă că, în baza acestei sume, o familie de două persoane poate cumpăra o casă de aproape 25.000 de euro (24.900 de euro).

Cei care sunt plătiți cu 2.000 de lei pe lună ar primi o finanțare de aproape 28.000 (27.960 de euro) de euro, ceea ce le-ar permite achiziția unei locuințe la un preț de 37.200 de euro.

În baza unui venit de 2.500 de lei la nivel de familie, băncile ar acorda un împrumut de circa 37.200 de lei, suficient pentru cumpărarea unei unități locative de 49.600 de euro.

O familie cu un salariu cumulat de 3.000 de lei pe lună s-ar califica pentru un credit de aproape 46.500 de euro; cu avansul de 25%, ar putea achiziționa o casă de 62.000 de euro.

Părerile cititorilor
96 păreri
 • VALENTINA

  Buna ziua !As dori sa stiu daca se poate obtine un credit pentru prima casa cu un venit lunar de 3400 lei brut!

 • Cojocaru Alexandru

  Buna ziua,as vrea sa stiu daca se poate obtine un credit pentru casa cu un venit lunar de 1200 de lei

 • Mirela

  Venit pe luna 40 de milioane.

 • Mirela

  Buna ziua. As vrea să cumpăr o casă și vreau credit. Am venit pe luna 400 lei. Cat de repede daca se poate.

 • Malasinca Adrian Stefan

  Am salarul echivalent intre 1300-1500 net
  Brut de 1900
  Lucrez de aproape 4 ani la depozit lidl ca agent de securitate
  Am un credit cu rata de 382 lei lunar
  Nu am ramas restant niciodata
  Mai am 2 ani de platit
  Am 23 de ani si asi dorii sa stiu care este suma maxima ce asi putea sa o iau pentru un credit de casa
  Multumesc astept raspunsul dumneavoastra

 • Mirela

  Lucrez in Spania cu un salariu de 1200 €. Ce acte si posibilitati am pentru un credit pentru casa?

 • Ali

  Buna, am un salariu de 1500 lei. Sunt singura, am doar un copil in intretinere.

 • Eugen

  Bună ziua, am un venit de 42ooo lei și vechime la locul de muncă de aproximativ 22 ani…am nevoie de bani pentru a-mi construii o casă. Multumesc.

 • Sorin

  Am venit mediu pe economie, 1980 brut. Ma pot incadra pentr un un credit pe o perioada mai lunga fara ipoteca? Am in intretinere si un copil.

 • Marius

  Am un venit de 2300 de lei, doi copii si niciun leu pentru avans. Cam câți bani as putea sa iau de la bancă?

 • Diana

  Lucrez la Italia si am salariu 1600 €, pot avea vreo sansa pt. un credit de 20000 € pentru un apartament?

 • Ady

  Am un venit de 1650 si sotul de 1550 si bonuri de masa in valoare de 12.00 pe zi lucratoare. Avem o fetita de 7 ani si un credit de 680 de nevoi personale. Oare mai pot primi un credit prin programul Prima Casa si cati bani as putea primi? Multumesc frumos!

 • IONELA

  Buna, la un venit de 1200 lei ma pot incadra la un credit ipotecar sau Prima Casa, nefiind casatorita, doar logodita, iar iubitul este pe banca de credite. As avea nevoie de 20,000 € pentru un apartament in afara Bucurestiului. Ma puteti ajuta cu un raspuns?

 • stef

  Buna! Daca lucrez in Austria si am venit o lună și una nu as avea vreo sansa la programul “Prima casa”?

 • Ion

  Buna, lucrez in Anglia venitul meu este de 1400 lire câți bani as putea sa scot , sau dacă se poate aplica cu venitul din străinătate ?

 • Crisovan Elena Violeta

  Buna seara, eu lucrez in Austria si salariul meu este de 2000 euro si as doresc sa cumpar un apartament. Ce acte sunt necesare? Metionez ca lucrez la ingrijire batrani.

 • DORIN

  BUNA, lucrez in Londra si am un venit de 1900 de lire …cati bani pot sa scot?

 • Mari

  Buna, am un venit de 1500 ron dar nu sunt căsătorită si am un an de când lucrez in firma respectiva.

 • Stroie silvia

  Cati bani pot sa scot eu si prietenul meu pt Prima Casa daca avem impreuna 35 de milioane net? Multumesc!

 • Negurita

  Buna ziua ! Pentru o mama singura cu un copil si un venit pe cartea de munca de 25 000 pot avea vre-o sansa pentru un credit pentru o locuinta ?

 • Cristian

  Am un venit de 1700 ron si vechime la aceasta firma de 16 ani.
  Multumesc!

 • Andreea

  Buna ziua, am un venit de 1450 ron pe contractul de munca si 2 ani vechime in firma! Multumesc!

 • Gaby

  Am un venit de 1500 de RON si un an vechime.

 • Nita marcel

  Am un venit 2000 euro. Eu si sotia lucram in Olanda si as vrea sa imi iau un apartament cu 3 camere dar as vrea sa platim mai mult la rata ca sa scapam mai repede.

 • ioan

  Buna ziua, eu am un venit de 1000 euro pe luna si as vrea sa iau o casa in Constanta pe o perioada de 30 de ani. Sa tinem cont ca eu lucrez in Germania.

 • aHa

  buna ziua! detin un teren de 800 mp pe care am construit o casa. inca nu am declarant casa la primarie. autorizatia de constructie inca mai e in termen.. Doresc sa iau un apartament prin programul Prima Casa inainte de a declara casa pe numele meu. Se poate sau nu accesa programul Prima Casa?
  Nu am niciun fel de credit bancar. .

 • Frasineanu nina

  Buna ziua am un salariu de1800 si 31ani sotul are 1300 si38 ani avem un copil in intretinere nu avem alte rare am avut dar au fost platite la zi ce imprut ni se poate acorda pe perioada de 15 anI si ce suna ar fi rata va multumesc

 • Andreea

  Am salariul de baza 1816….la care se adauga sporuri, ore suplimentare….ajung la un brut de 2870……iar net 1971.

 • Mihai

  Bună ziua, pot face un credit de 60000 de ron pentru a putea cumpăra o casa și faceți ipotecare pe casa pe care o cumpăr? Eu am un venit lunar de 1800 RON fără carte de muncă și mai am un avans de 10000 RON plus ca și mama are o pensie de 520 RON. Vă rog să-mi spuneți dacă se poate face ceva sau nu. Aștept răspunsul dumneavoastră urgent. Mulțumesc!

 • Raluca

  Buna ziua, daca am indemnizatie de crestere a copilului se poate lua in calcul pt. un credit imobiliar?

 • Saseruc Nicoleta

  Buna ziua, am 2 luni de cand lucrez, salariul il am de 1450, dar in mana iau 1200. As putea sa fac un credit imobiliar in care pot sa girez cu casa pe care vreau sa o cumpar?

 • Mariana-nicoleta

  Buna ziua, am un salariu minim pe economie plus tichete de masa. Am trei ani vechime la actualul loc de munca, pot lua un credit Prima Casa pe 30 de ani? Nu sunt casatorita, se poate lua in calcul si salariul partenerului?

 • mihaela

  Pot lua un credit Prima Casa daca am indemnizatiea de crestere copil? Doresc sa va anunt ca nu mai lucrez, mi-am dat demisia, dar sunt in prenatal de 5 luni si primesc indemnizatie.

 • Matei viorica

  Am 62 ani si doresc un imprumut de 140000 lei. Am o pensie de 2700 lei, doresc pe 15 sau 20 ani pentru achizitionarea unei case.

 • Bontu iuliana

  Bună ziua! La un salariu de 2000 Ron brut, mă încadrez la Prima Casa?

 • Botezatu Aurica Mariana

  Buna dimineata, am un venit de 1450 ron pe contractul de munca si un an an vechime in aceasta firma.
  Multumesc!

 • Moraru Marius Valentin

  Am un venit de 2800…..pot sa iau credit?

 • Mureșan monica

  Am venit 1900 Ron net, dar as dori să-mi calculați pe 20 ani.

 • Gabriela

  Buna!
  Am salariul net de 1140 lei + 191 lei valoarea bonurilor de masa…as putea accesa un credit prima casa?
  Pentru o suma mai mare as putea aduce un coplatitor trecut de varsta de 50 de ani sau pe cineva care lucreaza in Anglia?
  Multumesc!

 • Neacsu Maria

  Buna ziua, sotul meu are pe cartea de munca 2000 de lei. Eu momentan sunt in crestere copil. Suntem casatoriti. Oare avem si noi o sansa pentru un credit cat de mic macar pentru o garsoniera in Bucuresti? Va multumesc!

 • rauta gelu

  Am salaruiu de 1750 pe cartea de munca in mana iau cam 2700 pana in 3000. Pot sa-mi iau un apartament cu 2 camere si cat ar fi rata pe luna? Multumesc!

 • Nastase Stelica

  Am un salariu de 1600 lei si sotia de 1450 care ar fi sansele?

 • Georgescu Ana

  Am un venit de 3700 + bonuri de masa, pot ajunge si la 4000. As vrea sa fac un imprumut ptr. un apartament pe 20 de ani. Sotul lucreaza in afara cu contract nedeterminat. Cat as putea sa primesc?

 • Melinda varga

  Am salariul minim pe economie. Am lucrat 2 ani si mi-am schimbat locul de munca, iar acum nu pot sa iau un împrumut de la banca. De ce si ce trebuie sa fac ca eu nu stiu. As avea nevoie de un credit de nevoi personale. Am încercat peste tot si nu pot. De ce?

 • Motorga Elena Nicoleta

  Daca sotul are un venit de 2500 lei si un credit de nevoi personale de 50000 lei,iar eu un venit de 1400 lei,avand si un copil,mai putem accesa un credit imobiliar pe o perioada de 20 ani?

 • alin

  Buna ziua ! Cu un venit brut de 1800 lei pot sa fac un imprumut pentru prima Casa? Mentionez ca sunt angajat cu perioada nedeterminata . Va multumesc! Astept raspuns.

 • Musat alexandra

  Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate lua in rate si cat trebuie sa dau pe luna? Va multumesc!

 • Misca paul

  Cum pot sa iau o casa prin banca?

 • ARKOSI ELISABETA

  AS VREA SA INTREB, AM 26 ANI SI SUNT IN PENSIE DE BOLA. MAI AM SI O PENSIE DE HANDICAP. AS AVEA CEVA SANSE SA PRIMESC UN CREDIT DE 20 DE MII DE EURO?

 • badea liliana

  Daca am un venit de 1000 si sotul 1500 si avem trei copii putem sa obtinem la prima casa?

 • Dincă daniel

  Salariul meu este de 10800 pe contractul de munca dar în mâna iau 14500

 • Amet sevgean

  Ptr.un salariu 1100+500 bursa medic rezident pot accesa imprumut prin prima casa cu salarii cumulate cu familia de 2800 tata si mama 2400

 • Stefan Dimitriu

  Salarii brute 2600+1930 ,la ce suma ne incadram ?

 • misca paul

  Vreau sa fac un imprumut petru o casa, venitul este de 1.000e, dar contractul nu e permanent, este temporar.

 • Stefania

  Buna ziua! As vrea sa stiu si eu daca se poate face imprumut pentru un apartament cu 2 camere la un salariu de 1000 lei pe luna, adica minimul pe economie si ce rata ar fi sa dau pe luna ..Va multumesc!

 • MARGA

  AS DORI SA STIU DACA POT LUA CREDIT CU SALARIUL BRUT PE ECONOMIE . PT O GARSONIERA ASTEPT UN RASPUNS DE LA DVS. O ZI BUNA

 • victoria

  Buna ziua.
  Spuneti-mi va rog in cazul in care noi suntem peste hotare si sotul lucreaza aici cu contract si salariu lunar de 1800 de euro,noi putem sa beneficiem de un credit pentru a cumpara o casa in romania? multumesc.

 • Costel Enciu

  La un venit de minim 3000 £ ,cat as putea imprumuta de la banca???

 • Grecu gheorghe

  Buna ziua. As dori si eu sa fac un imprumut pentru o casa

 • Petronica

  Buna , sunt interesata de creditul prima casa, mentionez ca am salarul de 2120 (1500lei in mana), dar am deja un credit recent facut pe 5 ani. Mai pot face împrumutul pentru prima casă? Multumesc

 • George Calboreanu

  Am un venit lunar de 25.000 euro. Aș vrea să cumpăr o vilă. Se poate un împrumut de 1.000.000 euro ?

 • Maria

  Buna ziua.Sint interesata si eu pentru a cumpara o casa sau un ap cu doua camere.Venitul meu e 1155 ron si sotul are 1100 , brut la amindoi.Cu aceste venituri putem sa accesam un credit de la banca ?.
  Multumesc
  Astept un raspuns.
  Momentan locuim cu chirie si platim 185 Euro/luna.

 • Cozianu florin

  Lucrez cu contract de muncă în Germania de anul trecut pe perioadă nedeterminata cu un salariu pe contractul de muncă de 950 euro, în mâna iau 1500. m-ar interesa pt o casă de maxim 30000. va mulțumesc pe o perioadă de 5 maxim 6 ani

 • stanciu c

  Cu un venit de 2700euro cu contract navigator pe ape interioare, ce imprumut pot face pt un apartament?

 • vasile

  Am un venit de 4500$ pot lua un imprumut pentru o casa? Si cit imi poate oferi banca? Multumesc anticipat….

 • stoian gheorghe

  Da lucrez in grecia de 17 ani si venitul meu cu toata criza este de 850 de euro pe luna. pot lua un imprumut pentru un apartament? daca da, ce acte imi trebuie sa pot face un imprumut? va multumesc anticcipat !!!!

 • bucataru mariana

  buna ziua, sunt in italia cu sotul meu si doar el munceste. momentan mie imi trebuie acte si nu am cum sa le fac. as vrea sa cumpar o casa in romania, poate fi si veche, cu timpul eu o refac. cum si unde ma pot imprumuta de niste bani? va multumesc

 • pavel

  Buna ziua! Lucrez in Italia si am salariu de 1000 €. Si vreau sa imprumut sa cumpar o casa. Mi-ar trebui suma de 30000 €.

 • daniela

  vreau o casa,dar nu imi permit

 • Lory

  Daca sunt bagata in biroul de credit pot sa iau un credit prima casa!?

 • Ana

  buna ziua muncesc in Anglia….am un venit de 1.200-1.500 de lire…. As vrea sa știu ce acte as avea nevoie pt un împrumut

 • Rah Simona

  Bunä ziua,locuiesc si lucrez in Germania si as dori sä fac un credit pt cumpärarea unei locuinte in Romänia,suma creditului ar fi de 50.000euro iar salariul este de 800 euro pe lunä.Care ar fi conditiile si rata lunarä?Multumesc.

 • Remus

  Lucrez in M.Ap.N cu un salariu de 1500 ron si as dori sa stiu daca ma pot incadra la un imprumut prin prima casa. Sunt insurat si am si un copil. Sotia nu lucreaza iar copilul are un an.poate sa imi spuna si mie cineva daca pot sa fac imprumut pentru o casa si la ce banca. Multumesc

 • SERGIU

  lucrez an spania cu contract fix 1000 euro,ce credi pot sa cer.

 • Mitaru Liliana Ruxandra

  Buna ziua ! As vrea sa fac un împrumut de 10000 € pentru a achiziționa o casa (la tara)soțul lucrează dar fara carte de munca este posibil un împrumut bancar va mulțumesc …

 • nechita livia

  sotul meu lucreaza an belgia cu contract de munca perioada nedeterminata cum pot sa faca un amprumut pentru prima casa

 • Beatrice

  Buna lucrez in italia cu contract fix am un salariu de o 750 de euro as vrea un imprumut de 30.000 euro…pt achizitonare o casa se poate??

 • mihaela

  Buna lucrez in spania cu contract fix cu un salariu lunar de 1000 euro si as vrea un imprumut de 25 mii euro pt constructia unei case

 • POP DANIEL

  Cum as putea obtine un credit de 60000 lei ca persoana fizica autorizata.

 • pop lucia

  spuneti-mi va rog se poate lua un credit din romania , pe baza venitului sotului care lucreaza de7 ani in spania,contractul de munca fiind pe perioada nedeterminata?va multumesc

 • Simona

  Buna ziua lucrez in Italia cum as putea sa iau o casa in Romania daca am 10 mii euro pentru resti pot sa FAC un inprumut si un lucrez cu contractor la ore va multumesc

 • cristina

  Lucrez in Austria 5 luni p an am salariu de 1.300euro luna as dori sa stiu dk imi pot lua un apartament sau un credit la banca…Va multumesc

 • cristina

  Lucrez in strainatate 5 luni pe an,castig pe luna 1.300euro as vrea sa stiu daca pot lua un credit la banca sau daca as putea sa imi cumpar un apartament in rate sau prin prima casa, nu sunt casatorita.Va multumesc

 • simona

  am venit lunar de 2000E sunt interesata sa cumpar un ap cu 2-3 camere decomandat in calarasi pot plati 1000-1500E lunar pana la achitarea apartamentului totul prin acte notariale rog serioazitate max 30000E va multumesc

 • eli

  Este o minciuna cu 1500 net nu te baga nimeni in seama.Ca sa iei 25000 de euro trebuie sa ai 2300 net.Asa cer bancile

 • monica

  As dori sa stiu cat pot sa scot cu un sa, ariu de 1100 de euro fara chieltuieli fara alte plati in afara de telefon

 • ionut

  Buna ziua.
  Exista solutii de finantare pentru toate cazurile prezentate mai sus.daca doriti detalii/solutii va rog sa ma contactati pe email sau tel.0730074016

  Cu stima,

 • Mihai

  Buna ziua! Sunt navigator,am apartament sub 50mp,am sub 35 ani.Pot sa-mi iau un imprumut din “Prima casa”.Astept raspuns pe e-mail-ul ,acesta.Multumesc.

 • moise viorica

  buna ziua !!!as dori sa cumpar acasa o casa de 50.000e as putea sa imprumut 35000 e am un venit de 1600e net lucrez in italia sotul meu are 1000 e avem o rata de 4oo e pt un apart . in italia dar pe care vrem sal vindem avem deja cumparatori pt ca venim acasa ..peste 2 ani sotul meu va avea o pensie de 1.400 e ..multumesc f mult !!!

 • veronica

  bunaziua ,lucrez in Italia cu un contract de 930 euro pe luna ,doresc sa stiu daca exista posibilitatea de a ma incadra in proiectul PRIMA CASA ,si a obtine un credit fara sa mi se ceara un garant ,eventual garantia imobilului ,va multumesc

 • Liviu

  Buna ziua,

  Sunt reprezentantul unui grup de investitori autohtoni si am dori sa accesam si noi 10 astfel de credite imobiliare. Ne puteti ajuta?

  Va multumim!

 • GEORGE

  Cu venitul meu de 1500lei si cu venitul sotiei din Italia de 700 euro,[munceste cu carte de munca] ce banca acorda un credit de pina la 25000 euro?

 • Bogdan

  Buna ziua.as vrea sa stiu daca pot obtine un credit pentru casa chiar daca lucrez in italia cu un venit lunar de 1000 euro

 • Mariana Danciu

  Daca nu esti familist iti poti achizitiona o casa?

  Daca da ce venit minim ar trebui sa ai?
  Se tine cont si de virta si pe ce perioada maxima sa-ar putea acorda împrumutul?

 • ANA CHIRILA

  buna ziua .asi dori sa stiu ce sanse am eu sa mi cumpar o casa in romania in rate ma refer cu inprumut la banca cu o pensie de 650 euro si virsta mea este de 58 ani ,momentan locuiesc in rodos grecia dar din octombrie 2014 vrem sa ne stabilim in romonia .daca sunteti amabili sa mi raspundeti ….suntem 2 persoane sotul este grec cu pensie 1200 euro dar nu suntem casatoriti la starea civila …deci eu cu pensia mea de 650 ce imprumut pot sa fac si pentru citi ani …..alceva pot gira copii care muncesc in grecia in caz ca ceva se intimpla ?va multumesc anticipat

 • Marius

  Cu un venit lunar de 1.500 de lei pe lună, o familie formată din două persoane, fără alte datorii, poate lua un credit echivalent a circa 25.000 de euro. Luând în calcul un avans de 5%, rezultă că această sumă permite achiziția unei locuințe de circa 26.300 de euro.

  cu 1500 lei salariu BRUT sau NET?

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
În februarie, trendul de creștere a prețurilor apartamentelor a continuat. Excepție notabilă în București

În februarie, prețurile solicitate pentru apartamentele noi și vechi scoase la vânzare s-au majorat, la nivel național, cu 0,8%. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată la nivel de țară...

citește mai departe
Prețurile apartamentelor la începutul lui 2022

În ultima lună, cel mai semnificativ avans a fost consemnat de Cluj-Napoca, orașul de pe Someș fiind urmat, la ceva distanță, de Constanța și București, în vreme ce Iașiul...

citește mai departe
Vilă de lux în cartierul Făget, Cluj-Napoca. Se vinde complet mobilată și utilată, are trei terase și loc de piscină – FOTO (P)

Locuința este situată într-o zonă liniștită, dezvoltată în apropierea pădurii din sudul orașului și formată în mod preponderent din case și vile. Visezi să locuiești la curte, într-unul dintre...

citește mai departe
Autograph – promisiunea unui stil de viață definit de calitate, bun gust și siguranță (P)

Ansamblul rezidențial de vile dezvoltat de North Point creează condițiile perfecte pentru un stil de viață liniștit și relaxant, în apropierea Bucureștiului. Proiectul Autograph Otopeni Villas este expresia atenției...

citește mai departe
Oferte de Black Friday pe Imobiliare.ro: reducere de 128.000 de euro la achiziția unei vile în nordul Capitalei

Imobiliare.ro anunță lansarea unei ample campanii de Black Friday, dedicată consumatorilor finali, ce se va derula până la sfârșitul lunii noiembrie. În momentul de față, pe site sunt listate...

citește mai departe