Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 apr. 2018

Sud Rezidențial deschide primul hub social din București dedicat domeniului imobiliar (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

the social hub

Sud Rezidential.ro va deschide în luna mai a acestui an The Social Hub, primul hub social din București dedicat domeniului imobiliar și activităților de promovare și vânzare a celor peste 100 de proiecte rezidențiale aflate în portofoliul companiei.

În noua locație se vor regasi:  un department  specializat de vânzări imobiliare, divizia financiară Credit24h.ro precum și reprezentanți ai Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România Urbanis – ADIRU, care vor sta la dispoziția tuturor celor interesați cu o gamă foarte variată de servicii din domeniul imobiliar și cu cea mai generoasă ofertă de locuințe noi din zona de sud a Capitalei.

the social hub sudrezidential

Noul și ultramodernul hub se află pe Șoseaua Olteniței, la granița dintre Sectorul 4 și Popești Leordeni, având în componență atât spațiul de lucru dedicat consilierilor de vânzări și de acordare credite, cât și zone de primire clienți, săli de ședințe și de prezentări ale proiectelor imobiliare, un birou de arhitectură, un lounge social foarte amplu, o cafenea modernă precum și zone de relaxare și socializare destinate consilierilor imobiliari, clienților și dezvoltatorilor imobiliari parteneri SudRezidential.ro.

De ce hub social imobiliar?

Deoarece spațiul se adresează, în special, prezentărilor de produse imobiliare și financiare, întâlnirilor și discuțiilor cu dezvoltatorii de proiecte rezidențiale, precum și evenimentelor cu temă imobiliară.

hub imobiliar the social hub

Evoluția pieței imobiliare, digitalizarea și vânzarea online a produselor imobiliare au condus, în ultimii ani, la un ritm alert de dezvoltare imobiliară, însă nevoia de socializare și de interacțiune personală a cumpărătorilor cu vânzătorii de produse imobiliare, rămâne în continuare un factor foarte important în luarea unei decizii de achiziție a unei locuințe noi.

the social hub sudrezidential.ro

Noul hub social imobiliar, ce dispune de o suprafață de 600 mp, este al doilea hub imobiliar deschis de companie în ultimii ani în zona de sud a Capitalei, însă acesta introduce în piață un nou concept, ce se axează cu preponderență pe ideea de socializare și comunicare între cei care doresc să cumpere o locuință direct de la dezvoltator și cei care oferă un produs imobiliar sau servicii imobiliare dedicate.

sudrezidential.ro the social hub

SudRezidential.ro a fost declarată cea mai puternică agenție imobiliară și cel mai puternic brand imobiliar de către Clubul Profesioniștilor în Imobiliare(CPI), Imobiliare.ro, premiile fiind acordate pentru performanțele realizate pe parcursul ultimilor ani.

Părerile cititorilor
1 părere
  • Iulian andreescu

    Este ce mai puternica firma in dezvoltări imobiliare și in vânzări imobiliare din Europa

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Quantum Real Estate Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Real Estate Group,...

citește mai departe
Cartier de vile și facilități complementare în sudul Capitalei, dezvoltat prin parteneriatul Quantum Real Estate Group (P)

Primele patru proiecte din cadrul întregului ansamblu vor ocupa o suprafață de peste cinci hectare și vor cuprinde peste 120 de case și vile, plus spații comerciale. SudRezidential.ro a...

citește mai departe