Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
29 feb. 2012

Sudrezidential.ro: Investiţie imobiliară de 18 milioane de euro în zona Berceni – metrou Dimitrie Leonida (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Sudrezidential.ro lansează două mari proiecte imobiliare, a căror construcţie a demarat deja, în zona de sud a Capitalei: Metropolitan Residence şi Apollo Residence.

Dezvoltatorii proiectelor imobiliare Metropolitan Residence şi Apollo Residence au definitivat deja planurile de investiţii şi au hotărât începerea unor noi proiecte imobiliare în zona de sud a Capitalei, a căror investiţie însumată se ridică la peste 18 milioane de euro.

Investiţia imobiliară are ca scop construirea a două mari ansambluri imobiliare – Metropolitan Residence Berceni şi Apollo Residence Berceni – care vor genera în total un număr de 500 de unităţi locative, spaţii de birouri şi magazine, în imediata apropiere a staţiei de metrou Dimitrie Leonida (fosta IMGB), cu acces uşor din Şoseaua Berceni.
Decizia de a investi în această zonă vine în urma unor studii de piaţă întocmite de SudRezidential.ro care arată ca sudul Capitalei se află într-o continuă dezvoltare urbană, iar apropierea faţă de o staţie de metrou, infrastructura completă, accesul rapid către mijloacele de transport în comun, precum şi apropierea faţă de marile centre şi galerii comerciale sunt criterii obligatorii cerute şi căutate de clientul final aflat în căutarea unei locuinţe.
În cadrul acestor ansambluri se vor regăsi garsoniere şi apartamente cu două, trei şi patru camere spaţioase, echilibrate în compartimentare, excelent finisate, deservite de balcoane mari, gen terasă. Locuinţele vor fi oferite spre vânzare la preţuri extrem de decente de către cele două mari ansambluri rezidenţiale.
SudRezidential.ro îşi defineşte astfel statutul de promotor imobiliar al zonei de sud şi, odată cu lansarea celor două proiecte rezidenţiale, anunţă deschiderea, în luna mai 2012, a unui nou birou de vânzări în zona mai sus menţionată, dedicat tuturor ansamblurilor imobiliare aflate în patrimoniu.

SudRezidential.ro – vânzări apartamente noi direct de la dezvoltator, 0% comision, proiect susţinut şi promovat de Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari Din România – Urbanis.

Cătălin Grigore
General Manager SudRezidential.ro

Părerile cititorilor
1 părere
  • Stefan serban

    D-le Grigore, va felicit pentru oferta imobiliara pe care o prezentati si care reprezinta alternativa ideala pentru piata veche existenta. Ceea ce nu inteleg, este de ce refuzati cumparatorii care lucreaza in exclusivitate cu o alta agentie imobiliara. Oare nu va intereseaza sa vindeti? Nu credeti ca o colaborare intre agentiile din tara asta ar conduce implicit la o miscare mai rapida a pietii imobiliare? Cu stima, un agent refuzat de un alt agent (cel care pierde este cumparatorul – cel care are banii)

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Nordis Group va dezvolta un nou ansamblu rezidențial, în zona de nord a Capitalei

Proiectul va fi unul exclusivist, al doilea derulat de companie pe piața bucureșteană, și va include o serie de facilități complementare pentru rezidenți. Dezvoltatorul imobiliar autohton Nordis Group, specializat...

citește mai departe
Prețurile apartamentelor la început de vară: evoluția din iunie 2021

În Capitală, cea mai semnificativă marjă de creștere a fost consemnată pe segmentul apartamentelor din blocurile vechi. La fel ca în cele trei luni anterioare, prețurile apartamentelor (noi și...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe
Bog’Art construiește un ansamblu rezidențial „verde” în nordul Bucureștiului. Art City va avea 141 de apartamente

Art City va fi lansat oficial în cadrul Romanian Design Week și va face parte din masterplanul de regenerare urbană Petrom City. Compania de construcții Bog’Art a demarat dezvoltarea...

citește mai departe
Apartamente în imobil nou, Piața Victoriei: localizare deosebită, în zonă cu verdeață, finisaje de top. Potențial de investiție!

Cele trei proprietăți disponibile spre vânzare sunt atractive atât pentru un consumator final, cât și pentru un investitor – ele pot fi folosite atât în scop locativ, cât și...

citește mai departe