Sudrezidenţial.ro lansează proiectul Apollo Residence Berceni 2 (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale
Publicat pe: 6 August 2013, Ultima actualizare: 06 August 2013

În apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida, lângă Apollo Residence 1, îmbinând confortul cu funcţionalităţile excelente, îşi aşteaptă clienţii un nou proiect imobiliar: Apollo Residence Berceni 2.

Apollo Residence Berceni 2-1Ansamblul se lasă treptat descoperit, punând în evidenţă pas cu pas punctele sale forte: poziţionare foarte bună, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copiii care pot fi supravegheaţi cu uşurinţă de părinţii care se relaxează în spaţiile special amenajate pentru ei. De jur împrejur, îmbrăţişând interiorul complexului, se aştern aleile acestei oaze de verdeaţă care oferă un continuu sentimente de acasă.

Atmosfera de confort este completată de siguranţa oferită prin paza şi monitorizarea permanentă, accesul securizat şi organizarea clară a tuturor spaţiilor.

Utilitatea este şi ea acoperită prin spaţiile comerciale de la parterul blocului 1 şi 2.

Ansamblul este compus din 9 blocuri cu un regim de înălţime redus, compus din  parter cu 3 etaje, un nivel mansardat şi mansardă. Fiecare are în componenţa sa câte 21 unităţi locative, de la garsoniere duble decomandate cu  suprafeţe variate, apartamente cu 2 camere spaţioase, până la apartamente cu 3 camere cu o suprafaţă utilă între 89 mp, 96 mp şi 103 mp. Apartamentele de la mansardă, cu 3 camere, sunt în sistem duplex şi îmbogăţite cu scară interioară.

Peste 200 unităţi locative sunt puse la dispoziţia clienţilor care doresc să primească în schimbul unui preţ excelent, confort şi intimitate, un spaţiu cu compartimentări interioare generoase ce poate fi la cerere regândit după propriul gust şi în plus, locuri de parcare incluse în pachetul final.

Amplasamentul excelent al ansamblului oferă acces rapid către centrul Capitalei, iar experienţa câştigată în timp cu ansamblurile precedente, finalizate cu succes, aprecierile excelente din partea celor care au achiziţionat deja o locuinţă justifică  un nivel ridicat al aşteptărilor pentru Apollo Residence Berceni 2.

Echipa Sudrezidenţial.ro asigură că acestea sunt doar o parte din beneficiile oferite de acest nou proiect şi vă invită să citiţi mai multe detalii şi pe www.apolloresidence.ro.

 

 

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *