Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
29 Iunie 2017

Amplasarea într-o zonă bună și totuși departe de agitația specifică acesteia (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 29 Iunie 2017

Alegerea unui apartament la ultimul etaj poate reprezenta o soluție perfectă pentru cei care își doresc o oază de liniște în mijlocul orașului.

Acestea sunt apartamentele de la ultimul etaj din Belvedere Residences care, deși se află în apropiere de punctele de interes ale Bucureștiului, se păstrează departe de agitația specifică acestora. Spații deschise, panorama spectaculoasă a orașului sau a lacului Tei și calitatea finisajelor: așa poate arăta viața la ultimul etaj.

Un refugiu după o zi agitată, cina cu un pahar de vin savurat pe veranda propriei case sună ideal, însă împlinirea acestui vis se face adesea cu un sacrificiu: îndepărtarea de punctele de interes ale orașului, fie că este vorba de clădiri de birouri sau de principalele zone importante din punct de vedere cultural sau social. Astfel că, alegerea unei unui apartament la ultimul etaj reprezintă din acest punct de vedere soluția perfectă pentru cei care doresc să aibă o oază proprie de liniște în centrul orașului.

Belvedere panorama

Conceptul de apartament cu supantă dezvoltat de Belvedere Residences îmbină armonios avantajele unui apartament cu cele ale unei case, definind un apartament aparte, amplasat la ultimul nivel al clădirii, respectând astfel toate standardele de calitate impuse de o astfel de locuință.

Apartament de 2 camere cu supantă și terasă
Apartamentele cu supantă pot oferi variate tipuri de compartimentări, cu mai multe beneficii uneori decât un apartament clasic. Sunt situate pe ultimele două etaje ale blocului, ce comunică prin intermediul unei scări interioare. Acestea pot fi alegerea perfectă pentru cei care adoră apartamentele „la înălțime”.

Și pentru că pot fi adaptate inclusiv locuințelor cu spații de sub 100 de metri pătrați, găsiți mai jos prezentarea acestui apartament din Belvedere Residences, cu o suprafață totală de 85,50 de metri pătrați:

Belvedere plan 1

Primul nivel, zona de living, compusă din:

1. Hol de acces
2. Cameră de zi + loc de luat masa
3. Bucătărie
4. Baie
5. Scară
6. Terasă

Belvedere plan 2

Al doilea nivel, special amenajat pentru a beneficia de intimitate şi linişte:

7. Hol
8. Dormitor Mare
9. Baie
10. Logie

Suprafață utilă – 62.40 mp
Suprafață construită Apartament – 75.00 mp
Suprafață construită terasă – 10.50 mp

TOTAL: 85,50 mp

Infrastructura blocului are la bază un sistem structural alcătuit din pereți din beton armat și cadre din stâlpi și grinzi din beton armat. Structura blocului este de Parter + 10 nivele supraterane. Etajul 10 are înălțime dublă și în cadrul lui au fost amenajate apartamente cu supantă.

Blocul dispune de subsol 1 și subsol 2 – parcare subterană cu locuri de parcare independente și cu sisteme Klaus.

Compartimentări și Finisaje Apartament:

În interiorul blocului, compartimentările dintre apartamente vor fi din zidărie de cărămidă, placată cu gips-carton și vată minerală pe ambele fețe. În interiorul apartamentului, compartimentările vor fi realizate din pereți de gips-carton cu dublă placare pe ambele fețe și vată minerală la interior. Trecerea de la un nivel la altul se face prin scară interioară cu structură metalică și trepte din lemn.

Apartamentul este ideal compartimentat, iar zonele sunt bine delimitate: dormitorul este plasat în partea de sus, separat de zona de living și de bucătărie. În privința finisajelor apartamentului, livingul, dormitorul, holul și bucătăria vor beneficia de parchet laminat, grosime 8 mm, cu plintă de 8 cm. Terasa apartamentului va beneficia de finisaje de cea mai bună calitate – plăci ceramice antiderapante Marazzi.

Vă invităm să ne urmăriți și pe www.facebook.com/BelvedereResidencesBucuresti/, unde veți vedea la fiecare final de săptămână activitatea din șantier și felul în care evoluează construcția Belvedere Residences.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Părerile cititorilor
1 părere
  • orac hristea

    Astept oferta de pret, detalii cu privire la pozitionarea pe puncte cardinale, materialele folosite la acoperisul dormitorului, izolatia termica exterioara si pe acoperisul dormitorului. Enumerati compartimentarile cu gipc-carton.
    Va multumesc.
    Cu stima,
    Orac Hristea

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Premium Modules Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Premium Modules Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe