Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
28 Noiembrie 2019

Târg imobiliar în Cluj-Napoca: 4 zile, peste 20 de expozanți și oferte speciale la “Expo Top Ansambluri Rezidențiale”

scris de Corina Varlan in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2019

Săptămâna aceasta se dă startul primului târg imobiliar destinat celor mai importante ansambluri rezidențiale din Cluj-Napoca.

Peste 20 de expozanți participă la prima ediție “Expo Top Ansambluri Rezidențiale”, dezvoltatorii prezenți în cadrul evenimentului urmând să le prezinte vizitatorilor oferte cât se poate de variate, de la apartamente premium în zone centrale din Cluj-Napoca la proiecte ferite de aglomerația urbană, dar și penthouse-uri, ansambluri de case și proprietăți pasive.

Mai mult, unele dintre locuințe vor beneficia de un preț special valabil doar pe perioada evenimentului.

“După mai bine de 5 ani de la ultimul târg imobiliar realizat în Cluj-Napoa, aducem în atenția clujenilor o piață cu potențial, care se dezvoltă tumultos. Obiectivul expoziției este oferirea unei perspective de ansamblu asupra pieței imobiliare din Cluj-Napoca și de a facilita vizita celor interesați de o achiziție sau o prospectare eficientă. Expoziția se va concretiza și într-o revistă cu prezentarea ansamblurilor rezidențiale locale ce au în ofertă o varietate de tipuri de apartamente”, a declarat Teodora Mocian, organizatoarea evenimentului.

Printre expozanții târgului se numără Wings-Studium Green, Trifoiului 24, Campeador Residence, Colina Nouă și Duplexo. Nu lipsesc nici reprezentanți ai unor instituții financiar-bancare pregătiți să le ofere participanților consiliere în vederea obținerii unor credite cât mai avantajoase.

Vizitatorii vor avea parte și de surprize venite din partea organizatorilor, inclusiv de o tombolă în cadrul căreia pot câștiga un iPhone 11.

“Expo Top Ansambluri Rezidențiale” se organizează, în perioada 28 noiembrie-1 decembrie, în zona de foodcourt din Vivo Mall Cluj-Napoca. Intrarea este liberă, iar accesul se face între orele 10:00-21:00. Excepție va face doar ziua de duminică, atunci când vizitatorii sunt așteptați la târg în intervalul 10:00-20:00.

Expoziția imobiliară este organizată de Kipina și Vivo Mall, cu sprijinul Maurer Panoramic și Hexagon. Imobiliare.ro este partener media “Expo Top Ansambluri Rezidențiale”.

Corina Vârlan are o experiență de 12 ani în presa online, comunicare și content marketing. Ea s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în urmă cu 6 ani și ocupă, în prezent, funcția de Content Manager. Corina își concentrează activitatea pe subiecte de interes din sectorul de real estate.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Hai la Târgul Imobiliar Timișoara să-ți găsești casă și creditul potrivit!

Ești în căutarea unei locuințe, dar și a soluției de finanțare care îți va permite să-ți transformi visul de a fi proprietar în realitate? Atunci te așteptăm, în perioada...

citește mai departe
Imobiliare.ro Finance, partener principal la Salonul Imobiliar București (SIB), 6-8 octombrie

Dacă ești în căutarea unei locuințe, dar și a unei soluții de achiziție în condiții avantajoase, ai ocazia să le găsești în weekendul 6-8 octombrie, la Palatul Parlamentului. Imobiliare.ro...

citește mai departe
Ediția de primăvară a TNI, între 8 și 10 mai: oportunități pentru consumatorul final, dar și pentru investitor

La eveniment vor avea loc și lansări în exclusivitate de proiecte imobiliare. Ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI) va avea loc în perioada 8-10 mai, la Palatul...

citește mai departe
SIB: Problemele cu blocurile vechi îi orientează pe cumpărători spre apartamentele noi

Organizatorii Salonului Imobiliar București anticipează că știrea despre falimentul RADET va genera, probabil, o creștere a cererii pentru noile ansambluri rezidențiale. Dat fiind că vechiul stoc locativ nu mai...

citește mai departe
Imobiliarium: 6 din 10 dezvoltatori se așteaptă ca prețurile locuințelor să crească în următorul an. Vezi cu cât!

Activitatea de dezvoltare imobiliară este în plin avânt pe piața bucureșteană, ceea ce înseamnă că dezvoltatorii mizează pe o cerere (solvabilă!) susținută din partea cumpărătorilor. Organizatorii târgului Imobiliarium au...

citește mai departe