Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
13 Decembrie 2022

Investiții în proiecte internaționale: The Ocean Pearl Zanzibar – proiectul imobiliar al unei stațiuni de lux în Zanzibar (P)

scris de Corina Sfia in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Ultima actualizare: 13 Decembrie 2022

The Ocean Pearl Zanzibar este noul proiectul imobiliar ce are că obiectiv construirea unei stațiuni de lux în Zanzibar. Acesta combină într-un mod remarcabil natura și climatul perfect al zonei cu facilitați menite să sporească valoarea locului. Proiectul oferă posibilitatea achiziționării unui activ imobiliar ce poate servi atât că locuință cât și că investiție, în același timp.

Insula Zanzibar este cunoscută a fi paradisul tropical al Africii. Cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, insula oferă și o diversitate de activități.

Denumită și “Insula Picantă”, Zanzibar se mândrește cu o istorie și o cultură bogată a condimentelor și se face remarcată, astfel, prin numeroasele plantații pe care le cultivă. Poate tocmai această îndelungată poveste i-a atribuit insulei și sensul metaforic. În fond ea are toate ingredientele unei vieți sau vacanțe memorabile: natura virgină, fauna sălbatica, activități pline de adrenalină sau relaxante, toate petrecute pe malul apei de culoarea opalului.

Oricine a vizitat insula a rămas impresionat de farmecul plajelor cu nisip alb-cristaline, de palmierii naturali, de albastrul incredibil al Oceanului cu recife de corali ce dau nuanțe fermecătoare apei. Regăsim aici maimuța roșie de colobus, seralina genet și leopardul de Zanzibar. La toate acestea se adaugă peisajele uluitoare care alături de cultură, istorie și oamenii prietenoși fac din această insula o locație perfecta pentru investițiile imobiliare.

Pasionații de muzica de calitate pot participa aici la omagiile aduse lui Freddie Mercury, în zona Shangani din Zanzibar, unde s-a născut și a crescut artistul.

Avantajele investiției în proiectul imobiliar The Ocean Pearl Zanzibar

Investind în The Ocean Pearl Zanzibar – proiectul imobiliar ce are ca obiectiv construirea unei stațiuni de lux în Zanzibar, ai posibilitatea de a te caza în propria casă care în perioada în care nu o locuiești iți suplimentează veniturile cu sumele obținute din administrarea hotelieră. Prin cumpărarea unei proprietăți în noul proiect imobiliar, veți primi banii înapoi prin returnări garantate în funcție de rata de ocupare a hotelului și rata medie a prețului.

Toate înregistrările și rapoartele vor fi disponibile proprietarilor în orice moment și online, prin intermediul unui portal dedicat. Proprietarii vor primi un raport de sinteză lunar prin e-mail, iar anual va avea loc o conferință și o adunare anuala a acționarilor. În fiecare an se vă efectua un audit anual de către una dintre cele patru mari companii de audit. Astfel, beneficiile unui investitor sunt: acționarul unui hotel de lux, portofoliu diversificat de proprietăți hoteliere de lux de pe malul Oceanului, plățile în avans pentru achiziție sunt 100% garantate printr-un instrument de tip Advance Payment Bond, posibilitatea de a achiziționa proprietatea cu plăți în șase rate anuale la dezvoltator (avans + 5 rate anuale după finalizarea construcției și posibilitatea compensării ratei de plată anuale cu veniturile generate de aceasta), creșterea valorii proprietății cu minim 10% pe an, o rezidență pentru tine și familia ta și cont bancar străin.

Corina Sfia, jurnalist de profesie, are o experiență de peste 16 ani în audio-vizual, comunicare și content marketing. S-a alăturat echipei Imobiliare.ro în anul 2021, iar în prezent este Video Content Manager și MC for events.

Părerile cititorilor
2 păreri
  • Relu Nistor

    buna zona, buna ideea !

  • olimpialuminita_s

    Interesant proiect pentru investiție. Pot să aflu mai multe detalii?

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Afaceri profitabile la malul mării. 5 proprietăți imobiliare cu potențial de investiție

Litoralul atrage nu doar turiști dornici de aventură și relaxare, ci și investitori avizați în căutarea celor mai bune oportunități pentru a-și multiplica capitalul. Pentru că, de ce nu,...

citește mai departe
Oportunitățile momentului din zonele montane. 5 vile cu potențial de investiție

Zonele montane reprezintă nu numai oaze de refugiu pentru cei care caută confortul, ci și oportunități de investiție, având în vedere schimbările climatice la care asistăm. Astăzi, potrivit estimărilor,...

citește mai departe
Cum arată cele mai atrăgătoare proprietăți de vacanță ce i-ar putea fascina chiar și pe miliardarii lumii

Arată atât de bine încât nici miliardarii lumii n-ar putea rezista farmecului lor. Legendele, poveștile locale care mai de care mai colorate în nuanțe fantastice fac ca aceste proprietăți...

citește mai departe