Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 dec. 2021

Vilă de lux în cartierul Făget, Cluj-Napoca. Se vinde complet mobilată și utilată, are trei terase și loc de piscină – FOTO (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Locuința este situată într-o zonă liniștită, dezvoltată în apropierea pădurii din sudul orașului și formată în mod preponderent din case și vile.

Visezi să locuiești la curte, într-unul dintre marile orașe ale țării, beneficiind de toate condițiile aferente unui stil de viață de lux? Promovată în exclusivitate de RE/MAX Infinity și disponibilă spre vânzare pe Imobiliare.ro, vila de mai jos poate fi exact ceea ce visezi. Finalizată în anul 2018, aceasta este amplasată în Făget – unul dintre cele mai „tinere” cartiere clujene, în proximitatea pădurii omonime. Locuința se vinde amenajată de către un designer profesionist, iar prețul cerut de vânzător este 1,623 de milioane de euro (cu comision zero pentru cumpărător).

„Imobilul se află în cea mai râvnită zonă din Făget, și anume D.D. Roșca și nu i se potrivește oricui, deoarece este recomandată doar proprietarilor cu personalitate. Exact așa este gândit interiorul de către designerul care s-a ocupat de acest lucru.”

Cristina Ciobanu, Broker/Owner RE/MAX Infinity

 Trei sau patru dormitoare

Amplasată pe un teren de 917 metri pătrați, vila din imagini este structurată pe parter și etaj și dispune de o suprafață utilă de 363 de metri pătrați. Imobilul este compartimentat în cinci camere (trei dormitoare, un birou și un living), plus dependințe. La parter se găsește zona de zi a casei, compusă din bucătărie, sufragerie și living – dotat cu șemineu și proiector de filme (ca la cinema), de aici se poate ajunge pe una dintre terasele exterioare acoperite (ce dispune ea însăși de sistem TV).
Tot aici se află și un birou, care poate fi amenajat și ca dormitor, dar și o sală de sport pentru pasionați. La etaj se găsește zona privată a casei, compusă din trei dormitoare: cel matrimonial este dotat cu dressing, baie cu cadă și duș, dar și saună, iar celelalte două au o baie și beneficiază și de ieșire pe terasă.


Bucătărie de vară, pe terasă

Unul dintre atuurile acestei proprietăți este reprezentat, desigur, de spațiul exterior amenajat profesionist. Iar pentru că proprietatea a fost gândită pentru a fi folosită, iar nu doar în scop de „prezentare”, pe una dintre terasele sale exterioare există și o bucătărie de vară complet utilată, cu loc de luat masa, un grătar complex și chiar un spațiu cu loc pentru foc. Imobilul dispune de garaj și, respectiv, de patru locuri de parcare. În plus, dacă cumpărătorul dorește, în curtea vilei poate fi amenajată chiar și o piscină.Click pentru detalii și fotografii suplimentare!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Autograph – promisiunea unui stil de viață definit de calitate, bun gust și siguranță (P)

Ansamblul rezidențial de vile dezvoltat de North Point creează condițiile perfecte pentru un stil de viață liniștit și relaxant, în apropierea Bucureștiului. Proiectul Autograph Otopeni Villas este expresia atenției...

citește mai departe
Ansamblul Parcului20, din nordul Bucureștiului: 485 de apartamente noi, cu sisteme smart home integrate. Eficiența energetică e o realitate! (P)

Prima fază a proiectului este deja finalizată – și locuită de proprietari –, iar cea de-a doua se află în proces de construcție; cele două sunt contractate în proporție...

citește mai departe
Estoria City, o investiție 100% românească în estul Capitalei: 1.200 de apartamente, plus birouri și spații comerciale

Proiectele mixte, care includ facilități complementare componentei rezidențiale, inclusiv spații verzi și de relaxare, devin tot mai populare pe piața imobiliară românească. Compania imobiliară Imoteca a anunțat că ansamblul...

citește mai departe
Hotelurile și pensiunile montane – noile oportunități turistice scoase la lumină de pandemie. Scurt ghid pentru investițiile avantajoase (OPEN HOUSE în curând)

Un business la înălțime sub panorama infinită a naturii, sănătatea pe care aerul montan o promite, apusul, răsăritul, … . Desigur, pentru mulți investitori ar putea fi unele dintre...

citește mai departe
Soho Brașov – un nou proiect rezidențial ce se ridică în cea mai atractivă zonă a Brașovului (P)

Sectorul imobiliar din orașul de la poalele Tâmpei este din ce în ce mai dinamic, iar modul de dezvoltare din noile proiecte abordează stilul de locuire occidental. Calitatea locuirii...

citește mai departe