Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
1 oct. 2013

Vista Rezidențial Concept: Confort, rafinament și inovație (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Vista Rezidential ConceptSudRezidențial.ro anunţă lansarea celui mai îndrăzneţ proiect imobiliar din sudul Capitalei, ce va cuprinde 1.000 de apartamente.

SudRezidențial.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de sud a Bucureștiului, anunţă lansarea Vista Rezidențial Concept, primul ansamblu rezidențial din sud la baza căruia stă un concept unic și îndrăzneț, ce va surprinde prin echilibru, stil și funcționalitate perfectă.

Proiectul, susţinut şi promovat de SudRezidențial.ro, va dispune de o promenadă comercială ce va reuni branduri de renume și o serie de facilități: spații comerciale, săli de sport, saloane de înfrumusețare, unități medicale și de învățământ, grădiniță, after-school, cafenea, supermarketuri și o serie de alte magazine sau showroom-uri.

Vista Rezidențial Concept se recomandă drept unul dintre cele mai ambițioase proiecte rezidențiale din București. „Vista Rezidențial Concept este cu siguranță unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte din portofoliul nostru. Se deosebește atât prin rafinament și eleganță, cât și prin confortul interior. Elementul-cheie prin care Vista Rezidențial Concept se distinge de proiectele imobiliare clasice este noutatea promenadei uimitoare, străjuită pe laterale de magazine și spații comerciale, toate reprezentând multiple facilități oferite rezidenților și asigurând o funcționalitate excelentă întregului ansamblu, astfel reușind să încânte deopotrivă locatarii și vizitatorii ansamblului”, a declarat Cătălin Grigore, general manager SudRezidential.ro.

Oamenii de afaceri Florea Diaconu şi Alessio Karkhi vor investi aproximativ 40 de milioane de euro în ansamblul rezidenţial, ce va conţine 24 de blocuri de locuinţe, 1.000 de apartamente şi 100 de spaţii comerciale. Proiectul Vista Rezidențial Concept este amplasat în sectorul 4, în cartierul Berceni, pe Strada Drumul Binelui, cu acces din Bulevardul Metalurgiei, în imediata apropiere a marilor centre și galerii comerciale, precum: Metro, Real, Lidl, Obi, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena Mall și, la numai câteva minute distanță, Sun Plaza Shopping Mall.

Lansarea oficială a proiectului va avea loc în cadrul Târgului Naţional Imobiliar, derulat în perioada 4-6 octombrie.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.