Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 dec. 2018

Vrei o locuință unică? Acest penthouse te va face să te simți ca o vedetă de la Hollywood

scris de corina.varlan in categoria Advertoriale

penthouse dorobanti

Îți dorești ca locuința ta să fie una unică? Atunci acest penthouse aflat într-unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidențiale din Capitală ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine.

Proprietatea costă 2 milioane de euro, se vinde complet mobilată, iar designul său interior aparte o face demnă de vedetele de la Hollywood.

apartament zona dorobanti

Apartamentul, aflat la etajul 4 al unui imobil din complexul Washington Residence din zona Dorobanți a Bucureștiului, cuprinde 5 camere și dispune de o suprafață utilă generoasă, de 312 mp.

proprietate de lux dorobanti

Pentru un plus de siguranță, penthouse-ul a fost dotat cu senzori de fum și sistem de alarmă, iar pentru un plus de spațiu de depozitare viitorul cumpărător va avea la dispoziție și o boxă la subsolul imobilului.

apartament de lux dorobanti

Galerie foto completă AICI

„Totul este impecabil la această proprietate, de la zona în care se află situat complexul din care face parte acest apartament până la finisaje, mobilier, îmbunătățiri ale instalațiilor, structura interioară, cât și exterioară”, explică reprezentanții RE/MAX Properties, parte a rețelei de agenții imobiliare RE/MAX România, în portofoliul cărora se află penthouse-ul.

proprietate de lux dorobanti

Mai multe detalii despre acest apartament unic în anunțul de vânzare care poate fi consultat aici.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Tot ce îți dorești, după un an de pandemie, într-un penthouse unic situat la câteva minute de Piața Victoriei. Terasa este incredibilă!

Mai mult spațiu, terase generoase și un univers de facilități la doi pași. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele cele mai solicitate de către cumpărători după un an de...

citește mai departe
Cât te costă să stai la înălţime: penthouse-urile, apartamente de milioane de euro

Preţul mediu pe metru pătrat al acestui gen de proprietăţi este cu aproximativ 67% mai ridicat decât media la nivelul Capitalei. Pentru cei care doresc să achiziţioneze o locuinţă...

citește mai departe
Lux la înălţime: Ce locuinţe s-au ieftinit cel mai puţin în anii de criză?

Preţul unui penthouse în adevăratul sens al cuvântului poate fi cu până la 50% mai mare decât cel al unui apartament similar, dar situat la un etaj inferior. Dacă...

citește mai departe
Penthouse-urile, închiriate cu 40-50% mai puţin decât în 2008

Atât chiriile, cât şi preţurile de vânzare pentru acest gen de proprietăţi au scăzut considerabil în ultimii doi ani. Odată cu explozia de ansambluri rezidenţiale din anii 2007-2008, pe...

citește mai departe