Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară

Introdu minim 3 caractere
Caută în
30 Apr 2010

www.imobiliare.ro lansează ImoSfera: primul târg imobiliar virtual din România

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare

www.imobiliare.ro, principalul portal imobiliar din România, va organiza în perioada 21-27 iunie prima ediţie a proiectului ImoSfera, primul târg imobiliar virtual din România. Târgul îşi propune să adune ansamblul cererii de pe piaţa imobiliară din România şi se adresează în exclusivitate utilizatorilor de internet în căutarea unei locuinţe, indiferent de locul fizic în care se află.

Prima ediţie se va concentra cu precădere asupra ofertei rezidenţiale din ansamblurile noi din Bucureşti, dar sunt vizate şi alte oraşe mari din ţară. În cele 7 zile ale expoziţiei virtuale, organizatorii mizează pe atragerea a unui număr de 30 de proiecte rezidenţiale. „În spatele proiectului Imosfera stă ideea de a-i apropia pe vânzători de ansamblul cumpărătorilor. Diferenţele faţă de un târg tradiţional sunt semnificative, pornind de la investiţie, care se va situa în jurul sumei de 15.000 de euro şi încheind cu rezultatele, la prima ediţie aşteptăm cel puţin 65.000 de vizitatori unici”, explică Adrian Erimescu, director general www.imobiliare.ro.

Conceptul imobiliare.ro păstrează avantajele unui târg tradiţional la care adaugă plusurile specifice mediului online. Imosfera va reda atmosfera vie specifică unui târg tradiţional, cu spaţiu expoziţional, program de vizitare prestabilit, vizitatori, servicii conexe. Mai mult, un accent deosebit va fi pus pe facilitarea contactului direct între vizitatori şi expozanţi printr-o platformă de chat. Costurile de participare, producţie, logistică şi resurse umane vor fi reduse cu cel puţin 50%. În plus, conceptul permite măsurarea unor indicatori cantitativi şi calitativi specifici de performanţă în vederea atingerii obiectivelor de marketing ale dezvoltatorilor: număr vizitatori stand, perioada petrecută în stand, timp vizualizare materiale promoţionale, număr contacte directe etc.

Pachetul pentru expozanţi include posibilitatea de a alege între două modele diferite de stand din punct de vedere al designului. Pachetul va include opţiuni de personalizare a standului cu elemente de identitate specifice, galerie de imagini şi planuri, transpunerea materialelor de prezentare în format digital, materiale video, acces la platforma de chat cu vizitatorii şi rapoarte complete de măsurare a performanţei în perioada târgului şi post-târg.

Despre imobiliare.ro:
Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este primul şi cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul a depăşit de curând pragul de 16 000 de vizitatori unici pe zi şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.

Părerile cititorilor
  • www.imobiliare.ro lanseaza ImoSfera: primul targ imobiliar virtual din Romania | flux imobiliar

    […] imobiliare.ro […]

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește cele mai noi știri din piață

102 THE ADDRESS (P)

Apartamentele cu două, trei sau patru camere îți oferă doza potrivită de lux și confort pentru a reveni mereu, cu bucurie și nerăbdare, la tine acasă. Ansamblul rezidențial 102...

citește mai departe

Proiecte rezidențiale importante apar pe harta Capitalei!

Apetitul pentru dezvoltarea de locuințe capătă din nou avânt. După un 2017 favorabil, 2018 a început sub auspicii pozitive pentru piața rezidențială românească. Dincolo de tendința de evoluție a...

citește mai departe

Bucureștiul, cap de afiș la scumpiri pe piața apartamentelor în februarie

Spre deosebire de luna precedentă, locuințele din blocurile vechi au avut o evoluție ascendentă în marile orașe. Pe parcursul lui februarie, prețul mediu solicitat pentru apartamentele (noi și vechi)...

citește mai departe