Info Casa - agenţie imobiliară din Deva

Despre noi

INFO CASA este cea mai mare agentie imobiliara din judetul Hunedoara si vine cu o experienta foarte mare, inceputa in 1998 si castigata de-a lungul a 18 ani de munca sustinuta. Agentia imobiliara Info Casa are o echipa dinamica formata in totalitate din agenti specializati, profesionisti in domeniul imobiliar. Fiecare agent imobiliar are o vechime de 13-18 ani in cadrul agentiei imobiliare Info Casa.

Seriozitatea agentiei imobiliare poate fi dovedita prin reusitele alaturi de parteneri:

Fonduri de Investitii Straine;

Parteneriate de performanta cu banci precum: BCR, BRD, BT, Alpha Bank, OTP Bank, etc.

Reviste si ziamai mult...re de specialitate: Casa Lux, Case de vacanta, Revista Capital, Ziarul Adevarul, Ziarul Romania Libera, Ziarul Hunedoareanul, etc.

Online: Imobiliare.ro;

Evaluari de piata pentru partenerii media: Pro Tv, TVR Timisoara, Unu Tv Deva, DH Tv, etc.

Evaluari de specialitate asupra castelelor din judetul Hunedoara;

Consultanta si parteneriate cu marii dezvoltatori imobiliari: Quasar, H10 Invest, ItalRom, Amadeus, Romstal, Hypermarketul Real, Dacia Service, Strabag, Makon, Porr, etc.Merita sa stiti:

Cumparatorii primesc consultanta gratuita. Prin intermediul agentiei imobiliare Info Casa, cumparatorii nu platesc nici un comision!

Info Casa are un comision de 2 % din pretul de vanzare incasat numai de la vanzator.

Experienta noastra asigura clientul ca va gasi cele mai bune proprietati prin raportul calitate /pret, in Deva si in judetul Hunedoara.

Profitati de noi, suntem profesionisti!