ClisHouse Real Estate& Investment - agenţie imobiliară din Ploiesti PRO

Despre noi

Asiguram toate activitatile necesare pentru a vinde sau inchiria cu succes proprietatea dumneavoastra, de la conceperea materialelor promotionale si coordonarea vizitelor cu potentiali clienti, pana la programarea la notariat si incheierea tranzactiei.
Caracteristicile principale ale ClisHouse Real Estate&Investment; sunt capacitatile noastre de a dezvolta si construi. O idee, o perspectiva noua, o afacere. In aceasta idee, inca de la inceputuri, din anul 2003, tot ceea ce am construit ca afacere s-a rotit permanent in jurul clientului si al nevoilor sale imediate sau pe termen lung.
Clientii sunt astazi de calitate si orientati mai mult decat in alte vremurimai mult... spre calitate. Sunt mult mai bine informati si mai pregatiti atunci cand doresc sa faca o tranzactie imobiliara, mai pretentiosi si mai atenti la fiecare pas ce il parcurg. Cu alte cuvinte, oamenii sunt de fapt mai atenti la calitate fie ca e vorba de serviciile agentiei imobiliare fie ca e vorba de alegerea ofertei imobiliare.
Pentru ca personalul agentiei noastre s-a maturizat si a crescut o data cu piata imobiliarea si cu clientii sai, ClisHouse Real Estate&Investment; a devenit solutia ideala pentru sustinerea pietei imobiliare si cresterea calitatii serviciilor imobiliare.
Noi suntem partenerul ideal si garantia succesului in afaceri. Am creat pentru dumneavoastra site-ul www.clishouse.ro si www.imobiliare.ro/clishouse, unde veti gasi intr-o prezentare moderna cele mai bune oferte imobiliare reale si garantate.

� Nu mai este de mult timp o noutate faptul ca piata imobiliara a inceput sa fie dominata de creditele bancare, ele reprezentand pentru multi cumparatori singura solutie pentru a cumpara un imobil. Fie ca este vorba de credite ipotecare, imobiliare sau de credite de consum consultantii nostri va stau la dispozitie oferindu-va solutia ideala. Alegerea tipului de credit cel mai avantajos pentru dumneavoastra si intocmirea dosarului complet pentru banca fac parte de mult timp din serviciile pe care le oferim.

� Despre proprietatile postate pe site-ul nostru, vizitatorii interesati precum si potentialii clienti gasesc cu usurinta informatii referitoare la arhitectura cladirii, zona in care este amplasata, numarul de nivele, suprafata utila sau construita a imobilului, anul constructiei, vecinatati, starea constructiei, numarul de camere, locurile de parcare, garaje, panorama, expunerea, utilitati, dotari, extrasul de carte funciara, planurile apartamentelor, retelele de utilitati, preturi, oferte de case si vile, terenuri,etc.
In speranta ca informatiile pe care le veti gasi pe site-ul nostru va vor fi cat se poate de utile va invitam sa ne vizitati le sediul agentiei noastre din strada Basarabilor,Nr.7, etaj 1, Ploiesti, judetul Prahova.

Agentii nostri