MARSHALL IMOBILIARE - agenţie imobiliară din Ploiesti PRO

Despre noi

MARSHALL IMOBILIARE este o agentie imobiliara cu experienta, a carei activitate are drept obiect furnizarea unei game complete de servicii in domeniul real estate, cerintele si interesele clientilor nostri fiind intotdeauna pe primul plan.

Proprietari, ocupanti sau investitori, clientii nostri sunt considerati parteneri de afaceri si beneficiaza de cele mai bune solutii imobiliare din partea consultantilor nostri.

MARSHALL IMOBILIARE trateaza planul fiecarui partener cu seriozitate, profesionalism si promptitudine, oferind o forma reala ideilor dumneavoastra.

Ca agentie imobiliara din Ploiesti, mentinem un nivel inalt de servicii de consultmai mult...anta si un mediu business de calitate, incredere, respect, responsabilitate si performanta.

Prin experienta agentilor nostri imobiliari, ne putem mandri cu standarde ridicate, ce au in centru profesionalismul si integritatea. Lucrul in echipa, implicarea si entuziasmul de care dam dovada, ne ajuta sa gandim inovativ, dar sa actionam practic.

Prin intermediul specialistilor nostri oferim pachete de servicii integrate, personalizand fiecare cerere si oferta, partenerul de afaceri cat si obiectivele acestuia fiind tratate cu maxima atentie.

O vizita la sediul MARSHALL IMOBILIARE va ofera posibiliatatea de a cunoaste intreaga echipa, iar ideile dumneavoastra pot ajunge de la Plan la Realitate.

Programul agentiei noastre imobiliare este Luni -Vineri, intre orele 09:00-18:00
Adresa: Ploiesti, str. Gheorghe Doja, bl. 34A1, et. 1, ap. 5.