IMOBILSTAR CONSULTING S.R.L. - agenţie imobiliară din Targu Mures PRO

IMOBILSTAR CONSULTING S.R.L.
Str. Gheorghe Doja NR. 76

Orar L-V: 08:30-17:30

Despre noi

Preconizând din 2003 potenţialul şi nevoile domeniului, Imobilstar Consulting a venit în întâmpinarea pieţei de servicii de intermediere imobiliară luând în calcul că în afaceri un volum mare de informaţii nefiltrate devine un sunet care poate distrage atenţia de la ce este important, îngreunând procesul decizional.

Soluţiile de management al informaţiilor stau la baza deciziilor noastre. Informaţia clară şi sintetică oferă clienţilor noştri certitudine şi control. Pentru noi funcţionează sintagma "Informaţia costmai mult...59;, lipsa ei costă şi mai mult!".

Adaptarea la cerinţele din piaţă vor aduce clienţi noi, vor apărea idei, oameni, evoluţii rapide. Principiile noastre rămân neschimbate: abordarea personală, responsabilitatea.

Echipa noastră este structurată pe departamente, rezidenţial apartamente - case, retail/industrial, terenuri/investiţii, oferind servicii de intermediere în vederea vânzării, cumpărării sau închirierii de proprietăţi imobiliare, consultanţă imobiliară.

Noi cei din compania Imobilstar Consulting suntem hotărâţi să aplicăm experienţa şi cunoştiinţele noastre pentru a vă ajuta să obţineţi în timp util şi cu un cost minim imobilul pe care vi-l doriţi sau pentru a lua cea mai bună decizie investiţională.


Cu stimă,
Echipa Imobilstar

Agenţii noştri

DRUGA LAURA

Operator marketing

Vezi telefon
Toth Sandor

Broker imobiliar

Vezi telefon