ONE Modrogan în Kiseleff, Bucureşti

Kiseleff, Sector 1 - Vezi Hartă

395.000 € - 3.492.000 €

Descriere

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 20 mai 2024

Dezvoltat de către One United Properties lângă Parcul Kiseleff şi Bulevardul Aviatorilor, proiectul se conturează ca un complex rezidenţial de tip boutique unic în România, o emblemă a spiritului bucureştean modern, care va fi moştenit de la o generaţie la alta. PrezentareOne Modrogan poate fi considerat un proiect exlusivist datorită locaţiei sale, într-o zonă excepţională, chiar în centrul Bucureştiului, o zonă infuzată cu valori istorice, unde orice clădire este un adevărat patrimoniu cultural. Dezvoltatorul va acordă o atenţie specială integrării noului proiect în specificul acestui cartier verde şi extrem de liniştit. Clădirile rezidenţiale excepţionale dezvoltate în zone unice, cum ar fi aleea Mo ... Vezi mai mult
Dezvoltat de către One United Properties lângă Parcul Kiseleff şi Bulevardul Aviatorilor, proiectul se conturează ca un complex rezidenţial de tip boutique unic în România, o emblemă a spiritului bucureştean modern, care va fi moştenit de la o generaţie la alta.

Prezentare

One Modrogan poate fi considerat un proiect exlusivist datorită locaţiei sale, într-o zonă excepţională, chiar în centrul Bucureştiului, o zonă infuzată cu valori istorice, unde orice clădire este un adevărat patrimoniu cultural.


Dezvoltatorul va acordă o atenţie specială integrării noului proiect în specificul acestui cartier verde şi extrem de liniştit. Clădirile rezidenţiale excepţionale dezvoltate în zone unice, cum ar fi aleea Modrogan, sunt extrem de rare.

Facilități ansamblu
Acces securizat
Interfon
Lift
Parc
Supraveghere video
Parcare

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

One United Properties este unul dintre cei mai mari şi mai de succes dezvoltatori ecologici în domeniul imobiliar rezidenţial, mixt şi pentru birouri din România.

Fondatorii au investit în domeniul imobiliar încă din anul 2000, au dezvoltat prima lor clădire rezidenţială în 2006, iar începând cu anul 2013 au extins marca ONE, concretizând astfel o afacere cu un ritm rapid de creştere. Dezvoltările de referinţă, calitatea, design-ul şi su ... Vezi mai mult

Istoric

Filtrează după:
ONE Lake District

În construcție

ONE Lake District

Colentina, Sector 2

Rezidențial
În construcție
ONE Verdi Park

Finalizat

ONE Verdi Park

Barbu Văcărescu, Sector 2

Rezidențial
Finalizat
ONE Peninsula

În construcție

ONE Peninsula

Floreasca, Sector 1

Rezidențial
În construcție