Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 25 Ianuarie 2023

Ansamblul rezidenţial Avantaj Hălchiu va cuprinde 35 de locuinţe individuale dispuse pe un singur nivel şi beneficiază de teren generos de aproximativ 650 mp.Dispuse pe un singur nivel, cu o amprentă la sol de aproximativ 116 m.p, compartimentate după cum urmează: cameră de zi, bucătărie, două dormitoare, 2 băi şi hol, suprafaţa utilă fiind de aproximativ 95 mp, la care se adaugă un spaţiu de depozitare gen... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial Avantaj Hălchiu va cuprinde 35 de locuinţe individuale dispuse pe un singur nivel şi beneficiază de teren generos de aproximativ 650 mp.Dispuse pe un singur nivel, cu o amprentă la sol de aproximativ 116 m.p, compartimentate după cum urmează: cameră de zi, bucătărie, două dormitoare, 2 băi şi hol, suprafaţa utilă fiind de aproximativ 95 mp, la care se adaugă un spaţiu de depozitare generos (pod).

Locație

Halchiu, strada Visinului, zona Periferie, Brasov

  Şcoli
  Distanță
 • Scoala
  aprox. 760 m
 • Scoala
  aprox. 890 m
  Distanță
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.
10 luni până la finalizare

Dezvoltator

Născute din dorinţa de a transforma visul unei case în realitatea numită acasă, prin construirea de locuinţe la un preţ accesibil în zone liniştite, dar aproape de tot ceea ce contează pentru un stil de viaţă confortabil, proiectele Avantaj Residence reunesc eforturile unei echipe atente la nevoile şi dorinţele voastre. Construim astăzi comunitatea de mâine.

Venim în întâmpinarea voastră e cu o gamă largă de tipuri de locuinţe, care pot fi personalizate în funcţie de preferinţele şi nevoile fiecăruia. Partenerii noştri sunt profesionişti recunoscuţi în domeniu, astfel încât, de la proiectare la execuţie, viitoarea ta casă să beneficieze de toată atenţia pentru a deveni un cămin confortabil. Am putea spune că ne recomandă cei 6 ani de experienţă şi peste 170 de locuinţe livrate, dar credem că recomandarea cea mai potrivită ne-o oferă cele 170 de familii care au ales să facă parte din comunitatea noastră.