Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 02 Septembrie 2021

Conceptul de ACASĂ nu trebuie să se refere la un SIMPLU spaţiu de locuit, se poate să ai mai mult decât o simplă casă, un cămin în deplinătatea sensului.... vezi mai mult

Conceptul de ACASĂ nu trebuie să se refere la un SIMPLU spaţiu de locuit, se poate să ai mai mult decât o simplă casă, un cămin în deplinătatea sensului.

Prezentare

Bliss Estate dezvoltă conceptul unei zone rezidenţiale de case premium, concentrat pe a oferi mai mult decât o simplă locuinţă. Aici, casa ta va deveni locul care te completează, un loc care va evolua odată cu tine, de care să simţi că aparţii, unde te vei putea bucura de o viaţă lipsită de griji, alături de cei dragi.

Ansamblul rezidenţial se află la doar câteva minute de centrul Braşovului, în Ghimbav, o zonă liniştită, înconjurată de natură, uşor accesibilă, cu trafic şi poluare reduse. Totodată, aceasta este foarte bine conectată la toate punctele de interes ale Braşovului, accesul direct către Centura Ocolitoare a Braşovului oferind o rută convenabilă pentru a ajunge uşor în orice zonă a oraşului.

În imediata apropiere există acces la toate facilităţile necesare, de la şcoli, grădiniţe, magazine alimentare, farmacii şi săli de sport, până la multiple zone de relaxare şi locuri de joacă pentru copii.

Locuinţele sunt gândite pentru a oferi un grad ridicat de satisfacţie, accentul fiind pus pe funcţionalitate şi confort. Spaţiile sunt ample şi aerisite, cu suprafeţe vitrate mari, ce permit pătrunderea luminii naturale în interior, pe tot parcursul zilei.

Casele pun la dispoziţie şi facilităţi suplimentare, printre care se numără spaţii tehnice şi de depozitare, iar pentru un plus de intimitate şi confort, fiecare dormitor beneficiază de baie proprie.

Materialele şi finisajele unităţilor fac parte din gama premium, fiind alese cu atenţie, pentru a oferi un design cât mai calitativ, modern şi funcţional.

"Superlativ" este cuvântul ce caracterizează toate elementele care compun Bliss Estate, de la design şi proiectare, până la execuţie, materiale şi dotări.

Descoperă toate avantajele ansamblului rezidenţial Bliss Estate programând o discuţie cu noi.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Parc

Supraveghere video

Locație

Ghimbav, str. Salciei, zona Vest, Brasov

Street View
  Grădiniţe
  Distanță
 • Gradinita
  aprox. 820 m
  Şcoli
  Distanță
 • Scoala gimnaziala Ghimbav
  aprox. 740 m
 • Scoala Generala
  aprox. 770 m
  Staţii tren
  Distanță
 • Statia CF Ghimbav
  aprox. 1.50 km
  Parcuri
  Distanță
 • Parculet
  aprox. 850 m
 • Parc
  aprox. 1.30 km
  Teren sportiv
  Distanță
 • Teren sportiv
  aprox. 1.24 km
  Parcări
  Distanță
 • Parcare
  aprox. 780 m
 • Parcare
  aprox. 800 m
 • Parcare
  aprox. 1.71 km
  Supermarket
  Distanță
 • Metro
  aprox. 1.76 km
  Hipermarket
  Distanță
 • Metro 1
  aprox. 1.72 km
  Banca
  Distanță
 • BRD
  aprox. 840 m
 • Raiffeisen
  aprox. 860 m
 • Unicredit Tiriac
  aprox. 880 m
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.
13 luni până la finalizare

Dezvoltator

ART Innovation & Development

ART Innovation & Development are o experienţă de peste 10 ani în elaborarea de proiecte rezidenţiale implementate cu succes în Braşov, ce au cuprins cu nota lor distinctivă numeroase alte oraşe din ţară, fiind parte integrantă din planurile de reurbanizare ale oraşului Ghimbav.

Punerea la dispoziţie a unui pachet complet de servicii integrate, bazate preponderent pe metoda de lucru Design & Build, pornind de la prospectare de piaţă şi teren, studii de fezabilitate, proiectare, avizare, autorizare, până la execuţie şi urmărirea coerentă a implementării acesteia se materializează în plenitudinea caracteristică ART.

Totodată, caracteristic întreprinderii este accentul deosebit acordat implicării active a fiecăruia dintre membri pe întreaga durata a fazelor de proiectare şi execuţie, oferind suport de specialitate pentru înţelegerea şi integrarea celor mai bune soluţii, respectarea termenelor şi nu în ultimul rând, asumarea şi respectarea bugetelor.

Ansamblul de specialişti ART se concretizează în versatilitatea, adaptabilitatea şi precizia care definesc conceptul de Design & Build în cea mai autentică manieră.

Echipa ART menţine dedicarea faţă de profesionalism, seriozitate, calitatea execuţiei şi promptitudine la standardele cele mai înalte.
Fiecare client este unic, aşa că echipa ART vine mereu în întâmpinarea clienţilor săi cu o paletă variată de soluţii inovative, sustenabile şi adaptate fiecărei nevoi în parte.