• An predare
  Iunie 2022
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  53 mp - 75 mp
 • Preţuri
  54.000 € - 80.000 €
+13
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 17 Noiembrie 2020

Ansamblul rezidenţial este situat pe Str. Nicolae Labiş, nr. 64 fiind compus din 5 clădiri cu regim de înălţime Subsol + Parter + 8 etaje în care se regăsesc 346 de apartamente.... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial este situat pe Str. Nicolae Labiş, nr. 64 fiind compus din 5 clădiri cu regim de înălţime Subsol + Parter + 8 etaje în care se regăsesc 346 de apartamente.

Prezentare

Clădirile din acest proiect sunt structurate pe o singură scară, având 8 apartamente la nivelul parterului, respectiv 9 apartamente/nivel pentru etajele superioare şi un total de 80 de apartamente în clădire.

Casa scării este prevăzută cu două lifturi Schindler. La subsolul fiecărei clădiri vor fi amenajate boxe de depozitare, spaţii pentru biciclete şi adăpost ALA.

Prin poziţionarea strategică în cadrul cartierului Tractorul, faţă de punctele de interes urban, ne-am propus să reducem timpul petrecut în trafic şi să oferim un acces facil la serviciile şi facilităţile necesare pentru un stil de viaţă cât mai relalaxat ( proximitatea faţă de Coresi Mall, şcoli, grădiniţe, spitale şi centre medicale, săli de fitness, săli de evenimente, parcuri).

Poziţionat în cea mai dezvoltată şi mai căutată zonă a Braşovului, cartierul Tractorul, ansamblul rezidenţial Lior by Casa Nobel oferă posibitatea de a-ţi alege apartamentul mult dorit din unul dintre cele 3 tipuri de apartamente disponibile: studio, apartament cu 2 camere sau apartament cu 3 camere.

Ansamblul rezidenţial este situat pe Str. Nicolae Labiş, nr. 64 fiind compus din 5 clădiri cu regim de înălţime Subsol + Parter + 8 etaje în care se regăsesc 346 de apartamente. Clădirile din acest proiect sunt structurate pe o singură scară, având 8 apartamente la nivelul parterului, respectiv 9 apartamente/nivel pentru etajele superioare şi un total de 80 de apartamente în clădire.

Casa scării este prevăzută cu două lifturi Schindler. La subsolul fiecărei clădiri vor fi amenajate boxe de depozitare, spaţii pentru biciclete şi adăpost ALA.

Structura fiecărei clădiri este realizată în cadre din beton armat şi zidărie interioară şi exterioară din cărămidă ceramică cu goluri. Termoizolaţia cu vată bazaltică de 10 cm şi tâmplăria PVC Salamander cu 7 camere şi sticlă tripan vor asigura un confort termic şi fonic sporit.

În ceea ce priveşte amenajarea ansamblului rezidenţial Lior by Casa Nobel, acesta va fi înconjurat de zone verzi extinse şi două parcuri cu o suprafaţă totală de 2 000 mp cu locuri de joacă pentru copii şi zone de relaxare. De asemenea, vor fi amenajate locuri de parcare, alei pietonale şi drumuri de acces.

Suntem alături de clienţii noştri şi le punem la dispoziţie modalităţi flexibile de achiziţie: de la plată integrală sau eşalonată, în două, trei sau patru tranşe, până la plată prin accesarea unui credit ipotecar sau credit Prima Casă.

Clădirile vor fi racordate la reţelele publice existente în zona pentru care s-au demarat şi obţinut avizele necesare şi fiecare apartament va fi branşat la utilităţi, având contorizare individuală. Apartamentele din ansamblul rezidenţial Lior by Casa Nobel sunt foarte bine gândite, folosim doar materiale de construcţie de bună calitate, finisajele sunt lucrate atent şi îngrijit, iar locuinţele se predau la cheie.

Tot ce îţi rămâne de făcut este să îi dai viaţă noului tău apartament personalizându-l cu un mobilier pe gustul tău… şi te vei simţi Acasă!

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 12 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieNoiembrie 2020
 • FinalizareIunie 2022

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 53 mp - 56 mp 54.000 - 63.000
3 72 mp - 75 mp 70.000 - 80.000

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Braşov, zona Tractorul

54.000

Braşov, Zona Tractorul

Apartament 2 camere + BOXA depozitare Lior by Casa Nobel

 • 2 camere
 • 53.74 mp
 • Etaj 3/8
Apartament de vânzare 3 camere, în Braşov, zona Tractorul

70.000

Braşov, Zona Tractorul

Apartament 3 camere + BOXA depozitare Lior by Casa Nobel

 • 3 camere
 • 72.94 mp
 • Etaj 3/8
Apartament de vânzare 2 camere, în Brasov, zona Tractorul

54.000

Brasov, Zona Tractorul

Apartament 2 camere + BOXA depozitare Lior by Casa Nobel

 • 2 camere
 • 53.8 mp
 • Etaj 1/8
Apartament de vânzare 3 camere, în Brasov, zona Tractorul

70.000

Brasov, Zona Tractorul

Apartament 3 camere + BOXA depozitare Lior by Casa Nobel

 • 3 camere
 • 72.94 mp
 • Etaj 2/8
Apartament de vânzare 2 camere, în Braşov, zona Tractorul

57.000

Braşov, Zona Tractorul

Apartament 2 camere Victory by Casa Nobel

 • 2 camere
 • 56.7 mp
 • Parter/8
Apartament de vânzare 2 camere, în Brasov, zona Tractorul

54.000

Brasov, Zona Tractorul

Apartament 2 camere + BOXA depozitare Lior by Casa Nobel

 • 2 camere
 • 53.74 mp
 • Etaj 4/8

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Casa Nobel este unul dintre primii investitori din zona Tractorul si reprezintă o redefinire a spaţiului urban, unde se îmbină modernitatea, armonia şi lifestyle-ul şi care vă pune la dispoziţie diverse servicii şi funcţionalităţi unice!

Casa Nobel dezvoltă în zona Tractorul, în imediata apropiere a Mall-ului Coresi, 1.340 de apartamente în clădiri cu regim diferit de înălţime, în trei proiecte inedite, toate fiind situate pe str. Nicolae Labiş. Copiii se vor bucura de locuri de joacă amenajate special pentru ei. Dorim ca toate aceste proiecte să devină un tot unitar, conturându-se astfel un cartier modern şi liniştit, cu toate facilităţile necesare, în care viitori locatari să trăiască în armonie, înconjuraţi de natură, lipsiţi de griji sau nevoi. Un loc în care viaţa să prospere!

Poziţionate strategic într-o zonă în plină dezvoltare, apartamentele Casa Nobel sunt special create pentru toţi cei care vor să locuiască sau să investească într-o zonă linistită, retrasă de aglomeraţia oraşului, dar în proximitatea unora dintre punctele de interes ale oraşului Braşov, având în apropiere atât zone de divertisment, birouri, şcoli, grădiniţe. La sfârşitul anului 2018 am finalizat şi predat cu succes 600 de apartamente, aceasta fiind o dovadă că suntem o companie de încredere şi ambitioasă îndreptată întotdeauna către nevoile clienţilor nostri.

Istoric

Brasov, Zona Tractorul

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Adelina Paun

Ansambluri similare