• An predare
  Aprilie 2022
 • Camere
  2 - 3 camere
 • Suprafeţe
  54,57 mp - 104,80 mp
 • Preţuri
  52.200 € - 143.800 €
+16
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 17 Februarie 2021

Valcom Residence Tractorul este un proiect nou, îndrăzneţ, situat în zona de nord a Braşovului, în imediata apropiere a Coresi Mall. Acesta este poziţionat pe strada Ioan Popasu, având deschidere direct la calea de acces, spre b-dul 13 Decembrie.... vezi mai mult

Valcom Residence Tractorul este un proiect nou, îndrăzneţ, situat în zona de nord a Braşovului, în imediata apropiere a Coresi Mall. Acesta este poziţionat pe strada Ioan Popasu, având deschidere direct la calea de acces, spre b-dul 13 Decembrie.

Prezentare

Ansamblul, conceput cu un design îndrăzneţ, este perfect conectat cu centrul oraşului, prin intermediul transportului public, având acces facil la mai multe linii de autobuz, aflate în imediata apropiere a zonei rezidenţiale propuse şi, totodată, la principala zonă comercială a Braşovului – Coresi Mall. Un aspect important, deloc de neglijat, este şi deplasarea facilă către parcul Tractorul şi centre medicale importante si săli de sport, acestea fiind la maxim 1Km distanţă, de locaţia ansamblului.

Valcom Residence Tractorul va cuprinde un total de 175 apartamente, cu 1, 2 şi 3 camere, care vor fi construite în două etape, după cum urmează:

Faza I de proiect, va cuprinde 80 de apartamente, dispuse în imobil B, acestea urmând a fi realizate într-o manieră echilibrată, pentru a crea spaţii bine gândite, din punct de vedere practic, astfel încât să se adapteze necesităţilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate.

Faza II va cuprinde 95 de apartamente, în Blocul A, cu acelaşi mix ca şi cel aferent blocului B. Imaginea ansamblului este una atent gândită, eleganţa acestuia fiind completată nu numai de peisagistică, cât şi de arhitectura imobilului. Holurile sunt unele spaţioase, acestea găzduind accesul la cele 2 lifturi, existente în fiecare, dintre cele 2 clădiri.

Apartamentele, cu un design modern, sunt construite după cele mai înalte standarde de confort şi siguranţă, folosind materiale de calitate în combinaţie cu un sistem de execuţie profesionist. Zona rezidenţială va deţine spaţii verzi, loc de joacă pentru copii şi, totodată, locuri de parcare supra şi subterane, toate acestea lucruri permiţând, viitorilor locatari, să se bucure de un mediu de locuit plăcut şi confortabil.

Construcţie

STRUCTURA DE REZISTENŢĂ: Structura de rezistenţă pentru locuinţe este mixtă fiind alcătuită din cadre de beton armat pe ambele direcţii şi diafragme, planşeele din acelaşi material. S-au prevazut rosturi de tasare şi antiseismice. Fundaţiile sunt de tip continuu şi vor fi din beton armat monolit. Conform memoriu de rezistenţă, clădirile sunt proiectate la o intensitate seismică de VIII grade.

Galerie ansamblu

+ 14 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieNoiembrie 2019

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 54,57 mp - 62,10 mp 52.200 - 60.500
3 77,09 mp - 104,80 mp 75.500 - 143.800

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Braşov, zona Tractorul

60.349 €+TVA

Braşov, Zona Tractorul

Valcom Residence, Ap 2 camere, terasa 6.30mp, Comision 0%

 • 2 camere
 • 62 mp
 • Etaj 2/10
Apartament de vânzare 2 camere, în Braşov, zona Tractorul

53.865 €+TVA

Braşov, Zona Tractorul

Studio 54 mp Comision 0%

 • 2 camere
 • 54.57 mp
 • Etaj 1/10
Apartament de vânzare 2 camere, în Braşov, zona Tractorul

52.070 €+TVA

Braşov, Zona Tractorul

2 camere OpenSpace terasa 7.54 Comision 0%

 • 2 camere
 • 54.57 mp
 • Parter/10

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Cu o experienţă de peste 10 ani, în domeniul imobiliar, dezvoltatorul ansamblului Valcom Residence Tractorul deţine, în portofoliu, numeroase proprietăţi, pentru toate acestea fiind atât dezvoltator cât şi constructor.

Experienţa, know-how-ul şi seriozitatea de care a dat dovadă, atenţia la detalii şi, mai ales, abilitatea de a oferi soluţii optime de locuire, fac ca Valcom să deţină un portofoliu remarcabil, de lucrări atât civile, cât şi pe segmentul industrial, acesta construind: case, blocuri, hale de producţie sau depozitare, şcoli şi grădiniţe.

Ca şi dezvoltator, imobilele realizate se încadrează în categoria clădirilor middle-premium, datorită calităţii finisajelor, printre imobilele realizate de către acesta, numărându-se: Green Vista – 10 case, în zona de Sud a Focşanului; Green Vista 4 – 140 case, în zona de Nord a Focşanului; Bloc Central D+P+6 – Focşani (zona Colegiului Unirea); Bloc D+P+2M – Zona Centru Civic Focşani;

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare